Skip to content

Joi, 3 octombrie, se pun in vanzare biletele la spectacolele din cadrul Festivalului National de Teatru 2024. Spectacole de Thomas Ostermeier, Andrei Serban, Radu Afrim, Silviu Purcarete, Gianina Carbunariu si Eugen Jebeleanu in program

A 34-a editie a Festivalului National de Teatru se va derula intre 18 si 28 octombrie la Bucuresti, spectacolele si evenimentele fiind gazduite de majoritatea teatrelor din Bucuresti, precum si de alte spatii culturale de notorietate. O editie aflata sub semnul Dramaturgiilor posibilului, curatoriata de Mihaela Michailov, Calin Ciobotari si Ionut Sociu, care analizeaza, cerceteaza si pune in valoare dinamica si tendintele fenomenului teatral romanesc. 

Biletele pentru spectacolele celei de-a 34-a editii a Festivalului National de Teatru se vor pune in vanzare JOI, 3 octombrie, ora 12.00, concomitent, pe toate platformele de vanzare ale fiecarui teatru gazda, precum si la casele lor de bilete. Pentru un acces usor, va recomandam sa accesati reprezentatiile dorite din programul pe zile afisat pe site-ul www.fnt.ro si, apasand butonul Cumpara bilete, veti fi redirectionat exact in pagina de achizitie a biletelor la reprezentatia dorita.

Urmeaza sa fie anuntate in cateva zile si programul tuturor manifestarilor din cadrul editiei 34 a FNT (instalatii performative si vizuale, spectacole lectura pe texte noi din dramaturgia contemporana, spectacole de teatru independent, module dedicate unor artisti consacrati, spectacole educationale, dezbateri, conferinte, ateliere, expozitii, lansari de carte, spectacole de teatru radiofonic, precum si cu programul atelierelor, conferintelor si expozitiilor organizate in cadrul Bucharest Scenography Biennale, eveniment partener FNT 34).

Imaginea FNT34 este o creatie design Szilard Banga – coordonator Dragos Buhagiar.

Selectia Festivalului National de Teatru 2024 include spectacole de Thomas Ostermeier, Andrei Serban, Radu Afrim, Silviu Purcarete, Gianina Carbunariu si Eugen Jebeleanu. Descoperiti mai jos toate spectacolele din selectie.

Citește în continuare