Skip to content

Distributia Familiei Addams s-a reunit dupa 33 de ani. Actorii i-au adus un omagiu lui Raul Julia si au explicat de ce copiii, inclusiv ai lor, iubesc personajele

Christina Ricci, Anjelica Huston, Christopher Lloyd, Jimmy Workman si Carel Struycken s-au reunit la L.A. Comic Con pentru a impartasi amintiri despre filmele din anii ’90.

Au participat membrii supravietuitori ai distributiei celor doua filme din anii ’90 (The Addams Family si Addams Family Values, ambele regizate de Barry Sonnenfeld) despre familia infricosatoare creata initial de desenatorul Charles Addams.

Christina Ricci (care a jucat rolul lui Wednesday Addams), Anjelica Huston (Morticia Addams), Christopher Lloyd (Unchiul Fester), Jimmy Workman (Pugsley) si Carel Struycken (Lurch) s-au adunat la panelul conventiei pentru a-si impartasi amintirile legate de lucrul la filme.

Evident, de la reuniune a lipsit Raul Julia, care l-a portretizat pe patriarhul Gomez Addams si a murit in 1994, la doar un an dupa lansarea filmului Addams Family Values. Dar actorii care au supravietuit au impartasit amintiri incantatoare despre colaborarea cu Julia pe platourile de filmare. Huston a subliniat profesionalismul si inclinatia sa de a mentine moralul tuturor ridicat.

„Era gentlemanul perfect”, a spus Huston. „Era intotdeauna primul pe platou si ultimul care pleca.Era un dansator grozav. Eu deveneam foarte morocanoasa la repetitiile de dans, care mi se pareau inutile din moment ce eram o dansatoare excelenta. Dar el insista sa fie acolo si sa ramana pana la capat.”

Huston a adaugat: „Intotdeauna canta, intre scene si intre duble.Intotdeauna canta opera completa! Ne-a distrat tot timpul”.

: Christina Ricci, Jimmy Workman, Christopher Lloyd, Carel Struycken, Anjelica Huston

In zilele noastre, personajele Familiei Addams au cunoscut o renastere la nivel global datorita serialului Wednesday de pe Netflix, care o are pe Jenna Ortega in rolul titular jucat anterior de Ricci. Wednesday pare deosebit de popular printre telespectatorii mai tineri, in conformitate cu modul in care The Addams Family si Addams Family Values au fost realizate ca filme de familie.

„Pentru ca facem toate lucrurile gresite si primim multa atentie pentru asta”, a spus Huston explicanda de ce adolescentii plac aceste personaje.

In cadrul panelului, Ricci a impartasit o perspectiva si mai specifica asupra intelegerii de catre copii a bufoneriilor din Familia Addams, pe care a aflat-o dupa ce i-a aratat filmele propriului copil.

„Imi amintesc ca i-am aratat fiului meu Familia Addams cand avea 6 ani, iar el se tot uita la mine si imi spunea: „Oh, mama, esti atat de obraznica””, a spus Ricci. „Ca si cum ar fi fost incantat ca toti acesti oameni erau atat de obraznici, nu-i venea sa creada”.

Intre timp Netflix a anuntat premiera sezonul 2 din mai recentul wednesday (unde Ricci a avut o aparitie surpriza) pentru anul viitor. In trailerul de teasing a fost dezvaluita si intreaga distributie noua Jenna Ortega, Steve Buscemi, Catherine Zeta-Jones, Luis Guzman, Joanna Lumley, Christopher Lloyd, Emma Myers, Joy Sunday, Hunter Doohan, Fred Armisen, Thandiwe Newton, Victor Dorobantu, Billie Piper, Haley Joel Osment, Heather Matarazzo, Georgie Farmer, Moosa Mostafa, Luyanda Unati Lewis-Nyawo, Isaac Ordonez, Evie Templeton, Owen Painter, Noah Taylor, Frances O’Connor, Joonas Suotamo, Jamie McShane.

Citește în continuare