Skip to content

Galerie foto. 30 de tinute din noua colectie MURMUR pentru toamna-iarna 2024, lansata la muzeul de arta imersiva.

Brandul romanesc de haine MURMUR a lansat colectia toamna-iarna 2024/2025 printr-o defilare de moda organizata la MINA (Museum of Immersive New Art).

In noul sezon, designerul Andreea Badala reuseste sa transpuna senzualitatea si feminitatea specifica brandului in prêt à porter, concentrandu-se pe tinute care accentueaza forta si libertatile unei femei care se cunoaste pe sine.  

Noua colectie reuneste elemente emblematice din ADN-ul MURMUR si le aduce in actualitate pentru femeia contemporana. 

Inspirata din stilul office si opulenta secolului al XVIII-lea a stilului rococo, colectia prezinta siluete minimaliste din anii ’60, redefinind stilul de birou si cel de cocktail pentru o femeie sigura pe sine, atat in spatiul profesional cat si la evenimentele speciale.

Printre piesele cheie ale colectiei se numara sacouri cu detalii de corsetaj, costume de inspiratie masculina, rochii elegante si camasi fine din matase. 

Noua colectie reflecta o gama variata de stari si emotii – de la eleganta clasica la un design indraznet si geometric, adaugand culori precum rosu, burgund sau lavanda, si texturi care exprima curajul si forta interioara. 

Andreea Badala si-a creat un renume international prin modul in care a transformat elemente ce tin de lenjeria de corp in piese sofisticate, elegante, cu o senzualitate accentuata.

Punand accent pe piese care nu se demodeaza niciodata, brandul combina un design indraznet si o tehnica impecabila, pentru a sublinia si a avantaja silueta feminina. Beyonce, Madonna, Rita Ora, Pamela Anderson,  Dua Lipa, Ariana Grande si Katy Perry sunt cateva dintre vedetele care au purtat piesele MURMUR Signature.

Creatiile MURMUR sunt mereu usor de recunoscut deoarece prezinta elemente de ciorap vintage lasate la vedere, randuri de mosi si babe, fermoare cu dubla deschidere, slituri indraznete si decolteuri care dezvelesc umerii.

In noul sezon, tinutele includ cateva noutati: piele vegana, piese din denim si incaltaminte inspirata din ciorapi. Noua colectie propune, de asemenea, piese office din lana si bumbac, cu detalii subtile, specifice brandului.

Colectia MURMUR FW24 poate fi achizitionata pe site-ul murmur.ro si in curand in Magazinul MURMUR din Promenada Malll Bucuresti.

Citește în continuare