Skip to content

Jaret Leto si Thirty Seconds To Mars  revin la Bucuresti. Ei au concert pe 25 octombrie in Hala Laminor

Jared Leto si colegii sai canta la Bucuresti in cadrul „Seasons World Tour”. Este cel de-al saptelea turneu al trupei si promoveaza noul album „It’s the End of the World, But It’s a Beautiful Day”.

In deschidere vor urca pe scena Oliver Malcolm si 12 Limbs.

Biletele sunt puse in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
– Premium – in tribuna, fara loc, doar 500 de locuri – 599 de lei in presale si 700 la intrare. Include earlyentry si afis cadou.
– Categoria A – fara loc, in fata scenei – 329 de lei in presale si 360 de lei la intrare
– Categoria B – fara loc, 259 de lei in presale si 290 de lei la intrare

Posesorii de bilete Premium au acces in toate zonele. Copiii sub 10 ani au intrarea libera insotiti de un adult posesor de bilet.

Thirty Seconds to Mars vin din Los Angeles, bazele formatiei fiind puse in 1998. Membrii fondatori sunt fratii Jared si Shannon Leto.

Primele concerte au fost sustinute sub diferite nume pana cand au ajuns la „Thirty Seconds to Mars”, nume preluat dintr-un manuscris intitulat „Argus Apocraphex” care a fost scris de un fost profesor de la Harvard.

Muzical, Thirty Second to Mars abordeaza un progressive rock cu influente de space rock, la care se adauga elemente de muzica electronica. Pana in prezent au lansat sase materiale de studio care le-au adus 14 discuri de Platina si 19 discuri de Aur, intrand in topurile din intreaga lume. De-a lungul timpului au colaborat cu artisti importanti ai scenei muzicale internationale printre care Maynard James Keenan, Ed Sheeran sau Bob Ezrin.
Trupa il are ca solist vocal pe Jared Leto, actor premiat cu Premiul Oscar, un Glob de Aur si un premiu Screen Actors Guild (SAG Awards) pentru rolul din „Dallas Buyers Club” (2013). Jared a jucat in filme de succes printre care „Fight Club”, „Requiem for a Dream”, „American Psycho”, „Girl, Interrupted”, „Mr. Nobody” sau „Suicide Squad” unde l-a jucat pe Joker. Leto a regizat, de asemenea, videoclipuri muzicale, incluzand castigatoarele Premiului MTV Music Award, „The Kill” (2006), „Kings and Queens” (2009) si „Up in the Air” (2013).


Artistul din deschidere, Oliver Malcolm, s-a nascut in Suedia insa a crescut in Marea Britanie.

A inceput sa fie interesat de muzica la varsta de 13 ani iar la 18 ani a inceput sa compuna si sa isi inregistreze piesele proprii. A sustinut deja turnee in Europa si in Statele Unite, fiind catalogat de specialisti un star in ascensiune al muzicii din Marea Britanie.

12 Limbs este o formatie din Londra. Abordeaza un indie rock clasic cu influente de alternativ si funk. Pana in prezent au lansat un album de studio, „The Only Adress”. 12 Limbs sunt cunoscuti publicului din Romania, dupa ce au cantat alaturi de Hollywood Vampires in 2023 dar si la editia de 10 ani a festivalului Metalhead Meeting.


Citește în continuare