Skip to content

Galerie foto. Noua colectie COS Atelier, toamna-iarna 2024-2025. Include tinute rafinate pentru barbati si femei de un minimalism chic, atemporal.

Brandul COS lanseaza in aceasta saptamana cea mai recenta colectie Atelier, marcand al cincilea sezon al capsulei de la debutul in cadrul New York Fashion Week in 2022. 

Pentru toamna-iarna 2024-2025, noua colectie COS Atelier prezinta tesaturi atent selectate, tehnici de croitorie impecabile si atentie sporita la detalii. Este inspirata  din eleganta baletului si fluiditatea miscarii. 

Paleta de culori predominant intunecata cuprinde nuante neutre de iarna, tonuri bogate de maro si este imbogatita cu accente contrastante de verde. 

Imbracamintea pentru femei imbina eleganta cu rafinamentul si mizeaza pe un minimalism atemporal. Tinutele COS din acest sezon sunt, mai mult decat in anii anteriori, investitii care nu se vor demoda deoarece reusesc sa surprinda atat elemente ale designului vestimentar clasic dar si un aer de prospetime, de noutate si de actualitate. 

Fluiditatea siluetelor subliniaza miscarile si formele feminine printr-o rochie cu spatele decoltat, cu noduri legate delicat si fasii drapate pana la podea, ce prezinta o fusta voluminoasa cu panouri finisate cu laser. 

Pantalonii cambrati pun in valoare proportiile unei bluze fluide din matase drapata, cu o esarfa eleganta la gat iar tesaturile transparente sunt regandite cu atentie pentru sezonul rece si combina fuste transparente in doua straturi cu malete fara maneci. 

Articolele din lana moale sunt completate cu texturile bogate ale jachetelor supradimensionate si ale tricotajelor pufoase. Tinutele sunt prevazute cu bijuterii din cuart, manusi din piele si balerini. 

Colectia de imbracaminte pentru barbati prezinta tehnici traditionale de croitorie regandite pentru stilul contemporan. 

Imbracamintea din denim brut, tricotajele din casmir si jacheta bomber cu cusaturi in forma de fagure reinterpreteaza vestimentatia de zi cu zi, in timp ce vestele din lana fara maneci si camasile albe purtate cu sacouri la doua randuri de nasturi fac usoara trecerea de la imbracamintea de zi la cea la seara. 

Camasile cu drapaje fluide asociate cu pantaloni de costum formeaza o silueta structurata delicat, in timp ce gulerele si nasturii de camasa detasabili, care pot fi inlocuiti cu butoniere, ofera versatilitate. O geanta din piele pliabila, mocasini din piele de ponei, curele duble, bijuterii din argint reciclat si cuart si palarii din casmir moale completeaza look-ul rafinat de toamna. 

Fotografiile de campanie au fost realizate de Chris Rhodes, asistentul stilist Billie-Jo Skelton, hair styling de Claire Grech iar machiajul de Siddhartha Simone.

Colectia Atelier va fi disponibila online pe cos.com.

Citește în continuare