Skip to content

Saptamana Halloween-ului pe urban.ro. 8 costume iconice si infricosatoare, inspirate din filme si seriale celebre, disponibile pe Emag.ro.

Halloween-ul este o sarbatoare care isi gaseste locul tot mai des si in tara noastra, transformandu-se intr-un eveniment in care sunt celebrate imaginatia si creativitatea. 

Pe langa traditia „trick or treat”, costumele joaca un rol esential in aceasta noapte plina de magie, fie ca este vorba de copii care se bucura ca au voie pe strada dupa lasarea intunericului sau despre adulti care isi aduc aminte sa se bucure ca in copilarie de un moment de joaca. Din aceasta joaca face parte deghizarea intr-un personaj iconic dintr-un film preferat, de la filme horror la productii de actiune sau comedie, costumele inspirate din filme va ofera ocazia sa va simtiti pentru o noapte ca un super-erou sau un personaj fantastic.

In continuare va recomandam costume  inspirate din filme celebre, pe care le puteti achizitiona de pe Emag.ro la o calitate foarte buna si un pret bun.

Joker, celebru din filmele regizate de Christopher Nolan si Todd Phillips, a devenit un simbol al haosului si al imprevizibilului.

Interpretat de regretatul Heath Ledger si mai apoi de Joaquin Phoenix, Joker-ul a devenit un personaj iconic, cu un costum pe masura. Este vorba despre un trois-piece format din pantaloni si sacou de culoare purpurie, alaturi de o vesta galben-oranj si o camasa verde, intr-un contrast perfect. Costumul este completat de machiajul alb intens, rujul rosu ce contureaza un zambet grotesc si parul ciufulit pentru a sublinia nebunia aproape poetica a antagonistului.

Costumul Joker pentru adulti este disponibil pe emag.ro. Daca preferati sa nu va machiati, puteti opta pentru o masca Joker, cu un efect de groaza, o gasiti aici.

Infricosatorul Michael Myers, protagonistul din celebra serie de filme „Halloween”, este recunoscut instant datorita mastii sale albe lipsite de expresie si costumului simplu, dar iconic.

Aparut pentru prima data in 1978, acest personaj a devenit rapid un simbol al filmelor horror dar si al sarbatorii de Halloween, costumul lui fiind instant recognoscibil. Misterul din jurul sau si cruzimea cu care isi urmareste victimele au facut din el un personaj regasit in cosmarurile unei generatii intregi de cinefili.

Costumul Michael Myers include masca alba de latex cu un grad ridicat de autenticitate, o gasiti aici. O puteti potrivi cu orice salopeta pentru protectia muncii, disponibila aici.

In ultimii ani, Wonder Woman a devenit un simbol puternic al eroismului feminin. 

Gal Gadot a adus acest personaj la viata intr-un mod captivant in filmele DC, incepand cu „Wonder Woman” din 2017. Costumul iconic cu bustiera rosie cu auriu, cu fusta albastra, diadema si cizme peste genunchi a fost adaptat in numeroase moduri de-a lungul timpului, versiunea originala provine din benzile desenate lansate in 1941. A fost purtat ulterior de actrita Lynda Carter in perioada 1976-1979.

Este disponibil pe Emag.ro in varianta clasica, atat pentru doamne cat si pentru micile domnisoare, este perfect pentru a va simti ca o super-eroina pentru o seara. Include rochie, centura, bentita, mantie si mansete.

Daca sunteti in cautarea unui costum horror clasic, Ghostface din seria „Scream” este o alegere perfecta. 

Poate cel mai simplu costum de Halloween este Ghostface, o masca alba, alungita, inspirata de pictura „Tipatul” lui Edvard Munch. Poate fi purtata impreuna cu mantia neagra. Personajul a fost introdus pentru prima data in 1996 si de atunci continua sa sperie publicul cu fiecare noua aparitie.

Costumul de pe Emag.ro este format din simpla masca Ghostface intr-o versiune foarte detaliata si inspaimantatoare — aici —, pe care o puteti purta cu o tinuta neagra simpla sau cu o mantie neagra.

Pentru mamele care doresc sa-si bucure fiicele pentru o seara si sa se simta ca o printesa, singura alegere potrivita este Elsa.

Pentru cei mai mici, Elsa din „Frozen” este o alegere populara. Inca de la lansarea filmului in 2013, Elsa a captivat inimile copiilor datorita personalitatii sale puternice si a puterilor magice pe care le are in transformarea ghetii si a zapezii. Costumul ei iconic este diferit fata de orice alta printesa Disney, include o rochie albastra stralucitoare, parul lung impletit intr-o coada groasa, lasat pe o parte si… cantecul „Let It Go” care a devenit un adevarat imn pentru cei mici.

Costumul Elsa de pe Emag.ro este disponibil atat pentru copii dar si pentru adulti, vine cu rochia albastra si pelerina — in cazul celui pentru fetite include si patru accesorii: coroana, bagheta magica, o coada impletita, manusile si o mica diadema. Este ideal pentru micutele printese care isi doresc sa aduca magia regatului de gheata in noaptea de Halloween. Peruca poate fi achizitionata separat.

Daca sunteti in cautarea unui costum care imbina o atitudine deopotriva sexy, puternica dar si punk, Harley Quinn este alegerea perfecta. 

Harley Quinn, interpretata de Margot Robbie in „Suicide Squad” (2016), este unul dintre cele mai memorabile personaje feminine din universul DC. Excentricitatea si energia sa exploziva se reflecta perfect in costumul ei provocator, cu pantaloni scurti colorati in rosu-albastru, jacheta lucioasa, completate de faimoasa coafura in doua culori. Acest personaj a captivat fanii datorita personalitatii sale imprevizibile si legaturii distructive cu Joker.

Costumul Harley Quinn de pe Emag.ro include jacheta, celebrul tricou cu mesajul „Daddy’s Lil Monster”, pantalonii scurti si o manusa care reprezinta doza de nebunie si rebeliune specifica Halloween-ului. Separat, poate fi achizitionata si peruca iconica.

Fanii filmelor SF pot profita de noaptea transformarilor pentru a-l juca pentru cateva ore pe celebrul Darth Vader.

Darth Vader, unul dintre cei mai cunoscuti raufacatori din istoria cinematografiei, a aparut pentru prima data in „Star Wars: A New Hope” (1977) si a devenit rapid un simbol a culturii pop. Costumul sau negru, casca amenintatoare si respiratia inconfundabila au facut din acest personaj un simbol al maleficului in universul „Star Wars”. Deghizarea in Darth Vader este perfecta pentru oricine doreste sa domine petrecerea de Halloween cu prezenta sa impunatoare, cei mici se vor distra garantat cu sabiile luminoase.

Pe Emag.ro gasiti costumul complet pentru baieti: costum din lycra cu piese din PVC pe piept si la picioare, masca Darth Vader, pelerina detasabila, curea si jambiere.

Cel mai recent costum iconic care a intrat in lista preferatelor pentru Halloween este tinuta purtata de Jenna Ortega in “Wednesday” de Tim Burton.

Wednesday Addams, fiica sumbra si sarcastica din “Familia Addams”, este unul dintre cele mai recunoscute personaje din cultura pop, iar versiunea recenta din serialul „Wednesday” de pe Netflix a readus-o in prim-plan intr-o modalitate foarte cool. Dansul pe care Jenna Ortega il face la bal, cand poarta rochia neagra cu guler si doua codite impletite a devenit viral pe TikTok, fiind unul dintre cele mai memorabile momente digitale din 2022. Costumul este perfect pentru fetele care iubesc stilul gotic si prefera un costum sinistru dar elegant in acelasi timp.

Costumul Wednesday de pe Emag.ro este foarte detaliat si include broderii, volane si materiale de calitate. Este tipul de costum care ar putea fi purtat si dupa Halloween. Include rochia neagra, peruca, curea si sosete inalte.

Emag.ro are o intreaga categorie dedicata Halloween-ului si va ofera sansa de a va transforma in mii de alte personaje iconice. Va puteti alege favoritul aici.

Citește în continuare