Skip to content

Old School Party @ Bamboo Pool

Saptamana trecuta, Bamboo Pool Bucuresti a dat startul unei petreceri inedite la piscina: Old School Party. Amfitrionii evenimentului au fost: Rosario Internullo si Adrian Eftimie care ne asteapta si pe 10 iulie !

          Pentru iubitorii de distractie care nu au plecat inca in vacanta, Bamboo a pregatit o o petrecere in stil “old school” plina de energie, animata intreaga zi de doi invitati speciali. Cu noua titutlatura de “2 crazy bastards”, Rosario Internullo si Adrian Eftimie vor incinge atmosfera de pe piscina Bamboo cu muzica house si cele mai cunoscute piese ale tuturor timpurilor. Cadrul exotic, cocktailurile savuroase si atmosfera degajata de pe piscina Bamboo vor face aceasta petrecere de neuitat.

          Pe 10 iulie, de la ora 12.00 pana la ora 18.00, Bamboo ti-i prezinta pe  Rosario Internullo si Adrian Eftimie, intr-un duet de neuitat, la “Old School Party”.   

Dress code, pentru Old School Party de la Bamboo Pool, va fi, dupa cum e si firesc : shirt & T-shirt. Intrarea va costa 50 de lei iar pentru rezervari aveti la dispozitie numarul de telefon 0731 123 997, dar si [email protected]

La sfarsitul saptamanii trecute, Adrian Eftimie a lansat videoclipul Lonely, l-ati vazut ?

 

Citește în continuare