Skip to content

Susan Boyle – Mad World (piesa noua)

Susan Boyle a lansat o noua piesa, Mad World, de pe viitorul ei album, Someone to Watch Over Me.  Cantecul il stiti cu siguranta pentru ca a fost un mare hit in anii 80, fiind initial lansat de Tears For Fears.

Va las mai jos piesa pentru ascultare, mie imi seamana cu o versiune live pe care Tears For Fears au facut-o in urma cu ceva ani.

Susan Boyle – Mad World

Despre Mad World, Susan Boyle a spus ca e un comentariu social, ca si cum ochii tai sunt un aparat foto si te uiti in exterior, observand. Noul album, din ce declara Boyle este, in parte, inspirat de scrisorile primite de la fani. Someone to Watch Over Me apare pe 1 noiembrie si este albumul cu numarul trei al englezoaicei. 

Mai multe detalii despre acest material puteti afla aici. 

Mie imi place Susan Boyle, m-a cucerit cu faptul ca a obtinut succesul doar cantand. Nu danseaza, nu are sincroane, balerini sexosi in background sau alte artificii de genul. Din multe puncte de vedere a ramas aceeasi femeie de 50 de ani care a ajuns la Britain’s Got Talent si a castigat pentru ca are o voce uimitoare, ce nu putea ramane nepromovata. Cand alte femei incep sa aiba grija de nepoti Susan Boyle s-a lansat intr-o cariera muzicala extraordinara. 

Va place Susan Boyle sau nu e un gen pe care il ascultati prea des?

Citește în continuare

Guess Who in Decat o Revista

Decat o Revista este una dintre cele mai nisate publicatii autohtone, o revista grea, de oameni mari, cu o predilectie pentru subiecte tari si acidulate. DOR trateaza la rece aspecte mainstream…

Citeste mai mult