Skip to content

Premierele cinematografice ale saptamanii 27 aprilie- 4 mai

Si saptamana aceasta putem spune NU plictiselii: cinematografele ne astepta cu o oferta echlibrata in care sigur veti gasi ceva pe placul vostru. Mai exact:

 


 

The iron Lady

Filmul care i-a adus actritei Meryl Streep doua premii pentru interpretare (Oscar si Golden Globe) apare in sfarsit si la noi pe ecrane, cu o intarziere alarmanta.:)

Regizoarea Phyllida Lloyd ne-o prezinta pe doamna de fier intr-o lumina noua, necunoscuta publicului larg: Filmul pune accentul in special pe sacrificiul pe care l-a facut aceasta pentru putere.
Meryl Streep este Margaret Thatcher, fost prim minstrul al Angliei in perioada 1979 – 1990, doamna care a domnit cu o mana de fier intr-o lume dominata de barbati. In distributie mai apar si Harry Lloyd, Jim Broadbent, Anthony Head, Richard E. Grant si Roger Allam.

 

The Raven

este un thriller regizat de James McTeigue (V for Vendetta, Ninja assassin) care declara ca a vrut sa combine cele mai importante opere ale lui Edgar Allen Poe intr-un film cu o atmosfera asemanatoare celei din Se7en”. In film se speculeaza ideea ca opera celebrului scriitor a servit drept inspiratie unui criminal periculos care isi omoara victimele exact ca-n cartile acestuia. Iar lui E. A Poe (John Cusack)  ii revine misiunea sa-l gaseasca si sa-l opreasca pe criminal.

 


Pollise/Ingerii pazitori

Este o drama franceza care abordeaza un subiect care ne priveste pe noi romanii. Este vorba despre cazurile cu care se confrunta departamentul pentru protectia minorilor in cadrul Politiei care fac o razie intr-o tabara de tigani romani. Filmul a castigat premiul juriului la Festivalul de Film International de la Cannes.

 

 

Lockout

Lockout este un film de actiune cu tenta SF de al carui scenariu s-a ocupat nimeni altul decat Luc Besson, care si produce acest film. Actiunea filmului este plasata in anul 2079 si are in centru pe Snow ( Guy Pierce) un barbat inchis pe nedrept intr-o inchisoare spatiala pe care o imparte cu cei mai periculosi raufactori. Atunci cand fata presedintelui (Maggie Grace) este sechstrata de catre detinuti, Snow isi negociaza libertatea promitand sa o elibereze din ghearele colegilor dementi.

Ca sa va faceti o parere puteti viziona aici primele 5 minute ale filmului.

 

Citește în continuare

Linda Evangelista revine

20 de ani au trecut usor peste Linda Evangelista, una dintre super modelele anilor 90. Desi nu mai poate defila pe catwalk, asa cum face mai zvelta Naomi Campbell, Evangelista…

Citeste mai mult