Skip to content

Sa facem cunostinta cu 7 psihopati (teaser poster)

A aparut posterul unui film despre care voiam de multa vreme sa va povestesc.

Posterul nu este cine stie ce, dar ma folosesc de el pentru a va face cunostinta cu 7 psihopati care vor fi in curand liberi sa ia cu asalt cinematografele!
Este vorba de filmul Seven Psychopaths scris si regizat de
Martin McDonagh, cel care s-a ales (pe bune dreptate) cu o nominalizare Oscar si-un premiu Bafta pentru scenariul comediei negre In Bruges din 2008.

Si pentru ca povestea celor doi criminali din In Bruges a fost convingatoare merita sa dam o sansa si celor 7 psihopati. Mai ales ca l-a distribuit din nou pe Colin Farrell in rol principal.

Restul distributiei e la inaltime: Woody Harrelson, Abbie Cornish, Olga Kurylenko, Sam Rockwell, Christopher Walken, Tom Waits si Gabourey Sidibe.

Povestea suna cam asa: Colin Farell este un scenarist care isi cauta inspiratia pentru urmatorul sau film intitulat Seven Psychopaths si care se lasa atras intr-o afacere ciudata pusa la cale de doi prieteni de-ai sai care rapesc caini.

Dupa subiect pare o alta comedie neagra, si sunt foarte curioasa sa vad ce face Tom Waits cu acel iepuras alb in brate:)

Asteptam cu nerabdare si-un trailer, si normal, filmul care se pare ca va avea premiera d-abia in noiembrie. Rabdare, rabdare..

Pana atunci il vom putea vedea pe Colin Farrell in remake-ul Total Recall.

 

 

Citește în continuare