Skip to content

LaLa Band au ridicat in picioare Arenele Romane de doua ori!

Cel de-al doilea mega concert marca LaLa Band a ajuns la final, ieri seara, la Arenele Romane din Bucuresti! Alte mii de fani au venit din toate colturile tarii pentru a-si vedea idolii in realitate. Fiecare dintre ei a cantat alaturi de LaLa Band atat piese de pe noul album al trupei,”LaLa Summer Love – LaLa Love Stories”, cat si piese mai vechi care i-au consacrat pe tinerii din Pariu cu Viata.

LaLa Band care, cu doar un an in urma, practic nu exista ca trupa, a strans peste 10.000 de spectatori platitori de bilet, la cele doua concerte “LaLa Summer Love” din acest week-end!

Un show impresionant de lumini, momente emotionante care i-au facut pe multi sa lacrimeze, dar si foarte multa energie LaLa, au fost elementele principale ale celui de-al doilea show incendiar LaLa Summer Love. Marea surpriza a serii a fost aparitia pe scena Arenelor a legendarei trupe Holograf care a cantat doua piese: \’Cat de departe\’, cel mai nou single al lor, in al carui clip apar cateva cupluri din Pariu cu Viata, si Sa nu-mi iei niciodata dragostea\’, piesa interpretata alaturi de Vlad Gherman, chiar intr-unul dintre episoadele serialului Pariu cu Viata.

Alaturi de trupa LaLa Band au fost si marii actori Marin Moraru, Elvira Deatcu si Radu Gabriel, Carmen Tanase, Diana Dumitrescu cu totii au sarbatorit dupa concert marele succes.

“Ii cunosc pe tinerii din LaLa Band de la repetitii, asa ca, nu a fost o surpriza pentru mine sa-I vad pe o scena si intr-un concert atat de mare.  Se dovedeste ca munca despusa de ei a dat roade, mai ales ca vorbim de o munca titanic.  Entuziasmul si daruirea lor ma induioseaza.” a declarat Marin Moraru.

“Sincer, nu am cuvinte. Am ajuns pana aici, am finalizat cu succes doua concerte mari,consecutive si inca nu realizez tot ce ni s-a intamplat acolo pe scena. Vreau sa le multumesc din tot sufletul miilor de fani care au fost aici, la Arenele Romane, care au tipat alaturi de noi si care cred cu atat de multa tarie in munca noastra.” a spus Alina.

“Sunt absolut coplesit de tot ce s-a intamplat aici in ambele seri! Sentimentul pe care il ai atunci cand auzi mii de oameni strigand intr-un singur glas “LaLa Band” si stii ca te cheama pe scena, nu poate fi explicat in cuvinte. “ ne-a spus Dorian.

“A fost extraordinar! Am muncit enorm, am avut foarte  multe zile si ore de repetitii, am avut un program extrem de plin dar, spun cu mana pe inima, ca absolut fiecare secunda a meritat din plin!” ne-a spus Criss.

“Concertele “LaLa Summer Love” au fost ca un vis frumos care s-a repetat doua nopti la rand. Am simtit vibratia publicului care a fost prezent intr-un numar urias. Toti fanii nostri au cantat fiecare piesa cu noi, s-au emotionat odata cu noi si am facut un schimb de energii incredibil!” a declarat Vlad.

“E clar ca publicul este  motorul care pune in functiune fiecare artist. Miile de fani prezenti in ambele zile, mi-au dat o putere de munca enorma, mi-au adus bucurie si am vibrat alaturi de ei la fiecare piesa.” a spus Sore.

“Au fost doua zile LaLa! Oamenii au fost absolut extraordinari. Noi suntem coplesiti de reactia fanilor pentru ca nu ne vine sa credem se se intampla. La fiecare concert vin tot mai multi oameni iar in aceste doua zile, nu a existat nicio persoana in sala care sa nu stie piesele.” ne-a spun Bubu.

“A fost incredibil de frumos! Timpul a trecut foarte repede, acolo pe scena dar m-am bucurat din plin de fiecare moment si de fiecare reactie a publicului. Cred ca mai puteam face inca trei concerte consecutive, la cata energie avem acum sunt sigura ca am fi rezistat.” J a spus, razand, Alexia.

“Te ia tremuratul cand auzi ropotele de aplauze si vocile fanilor care striga numele trupei! E o senzatie de nedescris iar faptul ca am facut un al doilea concert, a fost de fapt un cadou pentru noi din partea fanilor, prin asta aratandu-ne cat de tare ne iubesc si ne sustin!” a spus Dima.

Citește în continuare