Skip to content

Ministry of Sound: Made in London @TurboHalle

Xteria prezinta Ministry of Sound – Made in London, un party care ii va aduce in TurboHalle pe Stefano Noferini, Robert Babicz, Popof, Patrick Hagenaar si DJ Optick. Evenimentul are loc pe 29 septembrie 2012 si ne va propune in principiu sonoritati techno si tech-house. 

Atmosfera londoneza a acaparat mapamondul, iar pe 29 septembrie 2012, la Turbohalle, Ministry of Sound: Made in London vine sa cucereasca Bucurestiul! Cei care vor tine publicul in priza o noapte intreaga sunt Stefano Noferini, Robert Babicz (Live), Popof, Patrick Hagenaar (Ministry of Sound Resident) si DJ Optick.
 
Succesul evenimentului Ministry of Sound: World Tour din primavara a determinat alegerea unor DJ ce vin in premiera in Romania, la dorinta speciala a unui public insetat de muzica si stiluri noi. De asemenea conceptul “Made in London” este o premiera, Romania fiind prima tara ce se bucura de curentul care a luat prin surprindere intreaga suflare a muzicii electronice.
 
Stefano Noferini

reprezinta cu succes stilurile techno si tech-house, urcand de foarte multe ori pe locul I in topul Beatport. Datorita succesului pieselor sale, Stefano a fost invitatul cluburilor Toolroom, Euphoria, H20, F-135, Space Miami, Space Ibiza, Cocoon Frankfurt si a lansat piese sub casele de productii Deeperfect, Toolroom, 1605, 100% Pure si Spinnin.

Daniel Sanchez – Awakenings (Stefano Noferini Remix) [Bla Bla] by STEFANO NOFERINI

 
Robert Babicz
continua sa uimeasca fanii cu stiluri muzicale ce pornesc de la house si culmineaza cu un tehno impresionant. Melodiile sale au intrat in atentia Bedrock Recordings, iar de atunci titlurile au continuat sa fie lansate prin intermediul Systematic Recordings, Mille Plateaux si prin propriul label Babiczstyle. Experienta si talentul sau vor veni pentru prima data la Bucuresti in cadrul Ministry of Sound Party.

Robert Babicz : BBC Radio 1 Essential Mix (26-03-2011) by robbabicz

Popof
reprezinta scena franceza a muzicii electronice prin remixuri ale pieselor unor artisti precum Tiesto, Benny Benassi, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Luciano, Sven Vath, John Digweed, Tiga, Sasha, Erol Alkan etc. Succesul pe care l-a inregistrat in urma acestor colaborari au determinat infiintarea propriei case de discuri, Form Music, totodata lansand piese si prin intermediul Cocoon Recordings.

Popof Blue dream by popofofficial

DJ Optick
este unul dintre cei mai buni DJ din Romania si, totodata, este autorul a adevarate imnuri pentru muzica electronica romaneasca: “Feel Good”, “Connected”. Emisiunea si podcast-ul “Nextlevel” aduna in fiecare vineri mii de fani ai muzicii house si minimal, iar mix-urile sale au fost ascultate in toate cluburile importante din Romania si din strainatate.
 
Vino sa experimentezi adevarata atmosfera a culturii londoneze de clubbing intr-un decor cu totul special si cu multe surprize pentru cei ce vor sa traiasca la maxim pe muzica electronica.
 
Xteria organizeaza evenimente dance din anul 2010, iar buna organizare si feedback-ul pozitiv primit atat din partea partenerilor, cat si din cea a publicului au generat momente precum “Dash Berlin. The Legend of Dreams”, “Sander van Doorn. Eleve11 Album Tour 2011”, “The Legend of Xteria” si “Ministry of Sound World Tour”. Interesul crescand al publicului iubitor de muzica electronica alimenteaza si in 2012 dorinta Xteria de a organiza cele mai bune evenimente dance din Romania.
 
Biletele au pretul de 45 lei in presale si sunt disponibile prin Myticket.ro, magazinele Diverta, statia de metrou Unirii 1, Biletoo.ro, Beatfactor.ro, Eventim.ro, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas. 
 
Biletele in seara evenimentului au pretul de 60 lei. Mai multe detalii pe www.facebook.com/xteria.ro si pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/342929992459481/.
 
Ministry of Sound Made in London, un nou eveniment organizat de Xteria, care ii va aduce la Turbohalle din Bucuresti pe Stefano Noferini, Robert Babicz, Popof, Patrick Hagenaar si DJ Optick. Party-ul va avea loc pe 29 septembrei 2012. 
 
Toate evenimentele organizate de Xteria sunt foarte tari, va propun sa revedem ce cum a fost la doua dintre ele: Ministry of Sound World Tour si XTERIA – The Legend of Dreams Festival.
 

Citește în continuare