Skip to content

Cum a fost la COLOR party? (poze,video)

COLOR a revenit vinerea trecuta la Palatul Ghica cu un eveniment disco-house in cadrul caruia au mixat Crazy P, Pillowtalk si Rick Wade. Noi am fost prezenti pentru a lua pulsul multimii colorate.

Crazy P, Pillowtalk si Rick Wade au fost prezenti vinerea trecuta in cadrul primului eveniment din seria Absolut Color. De-a lungul serii , cei aflati la Palatul Ghica, au ascultat si s-au miscat pe mixuri de soul, disco, techno si detroit techno alaturi de trei nume importante din muzica electronica, britanicii Crazy P si americanii Pillowtalk si Rick Wade.

La miezul noptii lumea se aduna incet incet pe ringul de dans intesat cu baloane de toate culorile. Multi inca isi luau portia de socializare in afara cortului urias. In jurul orei 1 insa , nu mai aveai unde sa arunci un papion. Toti cei prezenti la eveniment s-au strans sub imensul glob disco iar atmosfera s-a aprins. Au urmat cateva ore bune in care Crazy P , Rick Wade pe ritmurile de detroit-house si baietii de la PillowTalk pe al lor amestec fin de Classic R&B, Boogie si Disco imbinat cu un foarte original mix de Underground House si Techno, i-au facut pe toti cei de fata sa se miste si sa zambeasca.

Mai jos puteti urmari un scurt filmulet care surprinde atmosfera de la primul eveniment din seria de 10  ce se vor desfasura sub semnul Absolut Color. Crazy P la pupitru, sa-l ascultam!

Dupa Color 1st Year Anniversary la care a fost invitat producatorul si remixerul de inalta clasa , Dimitri from Paris si party-ul exploziv ce a imbinat acid jazz-ul cu beat-urile urbane si chicago house sub bagheta lui Mark Farina, Palatul Ghica ne-a tinut pe ringul de dans din nou pana in zori de zi pe ritmurile mixate de Crazy P, Pillowtalk si Rick Wade.

Voi ati fost prezenti? Cum vi s-a parut atmosfera?

Citește în continuare