Skip to content

Tale Of US @ Studio Martin!

Studio Martin ne invita la un party cu Tale Of Us, un duo italian stabilit in Berlin, alaturi de care il vedem din nou la lucru si pe Bogdan. Party-ul are loc sambata, pe 29 septembrie de la ora 23. 

Italienii Karm si Matteo (actualmente cantonati in Berlin) au luat cu asalt clasamentele de specialitate incepand cu 2010, ajungand clienti fideli in pupitrul cluburilor din Europa: Watergate (Berlin), Barraca (Valencia), DC10 (Ibiza).
 
Tale of Us pot fi considerati pe buna dreptate trend setteri, cu sound-ul lor dark, emotional, cu influente house si techno amestecate cu pop sau chiar rock! 
Urechile fine ale vizionarilor din Visionquest (Seth Troxler, Shaun Reeves, Ryan Crosson si Lee Curtiss) au fost imediat atrase de sound-ul unic Tale Of Us si de aici pana la primul EP lansat la Visionquest nu a mai fost decat un beat 🙂

Tale Of Us – Pulse Radio Podcast – April 2012 by R_co

Dar, pana la urma, ce recomandare poate fi mai buna decat faptul ca Tale Of Us sunt invitati sa mixeze pe 29 septembrie la Studio Martin, clubul care dicteaza, asa cum o face de multi ani, trend-ul clubbing-ului bucurestean!
https://www.facebook.com/TaleOfUs
https://twitter.com/TaleOfUs
 
Warmup-ul este asigurat de Bogdan, unul din cei mai activi remixeri la ora actuala, cu edituri pentru Grace Jones, James Blake, M83 si multi altii. Dupa o perioada experimentala a trecut la explorarea zonei dance, ceea ce i-a adus invitatii la multe party-uri. A mixat in deschidere la Azari & III, Parov Stelar si multi altii.

Bogdan – September Mix for Studio Martin by Bogdan

http://www.soundcloud.com/bogdananghel
http://www.facebook.com/bogdanmusic
 
 
Intrarea va costa 30 de lei inainte de ora 01:00 / si 40 de lei dupa ora 01:00
 
Party cu Tale Of Us in Studio Martin, sambata, pe 29 septembrie 2012, o seara in care il mai vedem la lucru si pe Bogdan!
 
Vezi ce mai e nou in muzica electronica, e drept ne referim aici la mainstream. 

Citește în continuare