Skip to content

Lee Curtiss in Kristal Club!

Kristal Club are un invitat special pentru acest weekend! Lee Curtiss, reprezentant important la noului val de artisti techno, din Detroi, desi traieste astazi in Berlin vine la Bucuresti pentru o seara de mega party in care ii va avea alaturi pe AWD House [Kosta & Piftek], A.Crihan aka Aeromaschine si MAHONY.

Dupa un party monstru la DC10 Ibiza, LEE CURTISS de la Visionquest mixeaza in Bucuresti, la Kristal Club – vineri, 5 octombrie
 
LEE CURTISS –  DJ-ul si producatorul din noul val de Detroit Techno, vine in Bucuresti la Kristal Club – pentru un party post-Ibiza, dupa ce va mixa pe 1 octombrie la Circoloco DC10 Ibiza alaturi de DJ Sneak, Tania Vulcano, Seth Troxler, Lee Burridge. 
 
Lee Curtiss aka Lee Meyers este poate cel mai excentric producator din Detroit, cultivand sound-ul sau deep, sofisticat si extrem de sexy la label-uri célèbre precum Spectral, Get Physical, Supplement Facts,  Wolf & Lamb, Culprit.

Lee Curtiss – Clubberia Podcast – 01-11-2010 by R_co

Bad boy-ul crescut in Detroit si stabilit ulterior in Berlin, alaturi  de ceilalti 3 membrii ai celebrului crew VISIONQUEST- Seth Troxler, Ryan Crosson , Shaun Reeves –  se poate mandri cu aparitii regulate la evenimente precum Detroit Electronic Music Festival, Mutek Festival Canada, party-urile legendare Wolf+Lamb de la Marcy Hotel din Brooklyn, precum si seturi celebre in cluburi precum Fabric, Panorama Bar, DC10.
 
Ultimul sau EP de la Visionquest’ Lunatic Fringe’[2012] este un dance floor mix cu piese ca – ‘freaks’ ‘haters’, in timp ce faimoasa ‘body twitch’ primeste pe buna dreptate mentiunea ‘Parental Advisory’. In 2011 mixeaza compilatia Watergate si semneaza releas-ul ‘Candy’ impreuna cu  Matt Tolfrey la Culprit.
Dupa cei 10 ani de muzica pe care ii are in spate, Lee Curtiss se simte la fel de confortabil  mixand beat-uri variate, de la Detroit techno la Chicago house,  intotdeuna cu acelasi fler si siguranta. 
 
LINE-UP COMPLET: 
LEE CURTISS [visionquest][crosstown rebels]
AWD HOUSE [Kosta & Piftek]
A.CRIHAN aka Aeromaschine
MAHONY
 
INTRARE >> 30 LEI ALL NIGHT
STUDENTI >>  50% reducere din pretul intrarii
Rezervari: +40722.79.51.84
Lee Curtiss in Kristal Club din Bucuresti, vineri pe 5 octombrie 2012. AWD House [Kosta & Piftek], A.Crihan aka Aeromaschine si MAHONY completeaza un line-up cel putin interesant. 
 
La ce party-uri ai fost in Kristal Club in acest inceput de sezon?

Citește în continuare