Skip to content

Cee Lo Green – Run Rudolph Run (videoclip)

Cee Lo Green da startul pieselor de Craciun inca din octombrie. Artistul pregateste albumul de sarbatori cu melodia Run Rudolph Run cu un videoclip plin de craciunite sexy.

Cee Lo Green, cunoscut pentru hiturile inregistrate cu Gnarls Barkley si mai nou pentru Forget You si rolul de jurat in emisiunea The Voice, pregateste Cee Lo’s Magic Moment, primul sau material cu piese de iarna, de sarbatori, de Craciun.

Coperta albumului il infatiseaza conducand o sanie moderna: un Rolls Royce de culoare rosie tras de cai albi. CD-ul lui Cee Lo va contine 14 cantece printre care The Christmas Song, All I Want for Christmas sau Run Rudolph Run.

Talentatul artist cunoscut pentru vocea sa puternica a colaborat cu Rod Stewart, The Muppets si Christina Aguilera pentru materialul ce va fi lansat pe 30 octombrie. Mai jos avem primul single cu tot cu videoclip. Anul asta, Mos Craciun nu are sanie, are o decapotabila iar craciunitele nu impart cadouri ci se distreaza pe muzica lui Cee Lo si se poarta ca niste groupies. PLAY!

Cei mai talentati artisti americani se intrec in fiecare an in albume de cantece pentru Craciun iar daca in urma cu cativa ani, lansarile aveau loc in luna decembrie, acum regulile s-au schimbat.

Americanii cumpara muzica in ciuda zvonurilor ca pirateria a invins sistemul online. Cea mai propice perioada pentru industria muzicala americana este luna decembrie cand toata lumea se gandeste la cadouri iar un CD cu piese frumoase interpretate de o voce suava suna perfect pentru un dar. Regulile marketing-ului au devenit atat de ciudate incat lansarile de CD-uri cu muzica de Craciun au inceput in octombrie, cu doua luni inaintea sarbatorii magice.

Anul trecut, cursa a avut loc intre Justin Bieber (care a venit cu Mistletoe si albumul Under The Mistletoe) si Michael Buble (si al sau Christmas cu single-ul Santa’s coming to town). Anul asta avem Colbie Caillat si Lady Antebellum.

Ce ziceti de Mos Craciun, va place cum ii canta lui Rudolph?

Citește în continuare

Castigatorii ANIM\'EST 2012

Trofeele Animest și-au găsit câștigătorii! Gala de închidere a celei de-a șaptea ediții a festivalului a avut loc sâmbătă, 13 octombrie, la Cinema Patria. Trofeul  Anim’est merge anul acesta în…

Citeste mai mult