Skip to content

Inna – J\’adore (single nou)

INNA e o frantuzoaica sexy in noul videoclip pentru J\’adore, noul ei single ce o infatiseaza ca o sportiva senzuala care ne aratat cat de flexibila si ce corp lucrat are artista.

 

Noul videoclip al Innei este unul de prezentare e piesei, un clip cu versuri insa este atat de sexy si sugestiv incat ar putea inlocui unul din clipurile ei recente. J\’adore este noul single ce promoveaza al treilea album al artistei menit sa apara undeva in viitorul apropiat.

Piesa este tipica pentru Play & Win si Inna cu versuri asemanatoare cu cele auzite pana acum cantate de ea insa refrenul are o sintagma in franceza care poate fi pronuntata senzuala, cu efect naucitor: j\’adore. PLAY!

Recent, Inna a lansat cel mai sexy videoclip al sau de pana acum: Inndia! Clipul e plin de stripperite, femei semi-dezbracate iar Inna danseaza si se pipaie cu una dintre dansatoare! Intre timp, la radiourile romanesti inca se asculta piesa Tu si Eu, primul single in limba romana cantata de Inna, cu un videoclip fain, regizat tot de Edward Aninaru.

Ce ziceti de noua piesa INNA, va fi un hit in aceasta toamna?

Citește în continuare