Skip to content

Tinute de iarna de la H&M

Inspirati fiind de sintagma: Paris, always a good idea!, repliem pe cazul nostru si spunem H&M, intotdeauna o idee buna! Si fara sa exageram caci retailerul suedez ne aduce una intre cele mai bune colectii din acest sezon.

Si tocmai ce s-a lansat Maison Martin Margiela with H&M, nebunia stingandu-se la fel de brusc cum a inceput, din motive obiective: s-au epuizat aproapte toate hainele, intr-un timp record! Tocmai de aceea, ne aplecam catre colectia regular, caci avem ce alege.

In acest sezon, H&M ne propune sa facem abstractie de griurile, negrul si burgundy\’urile specifice iernii si sa introducem la fel de multa culoare in tinutele noastre precum am face-o in cea mai senina zi de primavara. 
Astfel, sub sloganul de NEW MIX, H&M recomanda doua directii stilistice:
all print – alaturari de imprimeuri identice sau similare, in look-uri din cap pana in picioare. Pentru ca Da, avem dezlegare la mix de imprimeuri, o alta regula din moda a picat!
all colored – aceeasi culoare din cap pana in picioare. Aceasta alegere va fi benefica si siluetei voastre, avand surpinzatorul efect vizual de alungire!

Lasati-va inspirate de look-urile din galerie, alegeti-va piesele preferate si planuiti o sesiune de cumparaturi, toate piesele sunt in magazine.
Pentru un plus de inspiratie, revedeti si campania Lana Del Rey for H&M!

 

 

Citește în continuare