Skip to content

Cee Lo Green – This Christmas (videoclip nou)

Cee Lo Green da startul Craciunului si pieselor de iarna cu videoclipul This Christmas! Cine ar fi crezut ca Mos Craciun umbla cu masini decapotabile in locul saniei?

Americanii cumpara muzica in ciuda zvonurilor ca pirateria a invins sistemul online. Cea mai propice perioada pentru industria muzicala americana este luna decembrie cand toata lumea se gandeste la cadouri iar un CD cu piese frumoase interpretate de o voce suava suna perfect pentru un dar. Regulile marketing-ului au devenit atat de ciudate incat lansarile de CD-uri cu muzica de Craciun vor incepe in octombrie, cu doua luni inainte de sarbatoarea magica.

Cee Lo Green cunoscut pentru hiturile inregistrate cu Gnarls Barkley si mai nou pentru Forget You si rolul de jurat in emisiunea The Voice, pregateste Cee Lo’s Magic Moment. Coperta albumului il infatiseaza conducand o sanie moderna: un Rolls Royce de culoare rosie tras de cai albi.

Mai jos avem cel mai recent videoclip ce promoveaza Craciunul intr-o varianta 2012!

CD-ul lui Cee Lo va contine 14 cantece printre care The Christmas Song, All I Want for Christmas sau Run Rudolph Run. Talentatul artist cunoscut pentru vocea sa puternica a colaborat cu Rod Stewart, The Muppets si Christina Aguilera pentru materialul ce va fi lansat pe 30 octombrie.

Cee Lo Green a dat startul pieselor de Craciun inca din octombrie. Artistul a promovat albumul de sarbatori cu melodia Run Rudolph Run cu un videoclip plin de craciunite sexy.

Va place Craciunul lui Cee Lo?

Citește în continuare