Skip to content

Zara lookbook decembrie

\’Tis the season to be jolly – Fa la la la la, la la la la! Si pentru ca decembrie vine, o multime de pretexte sa oferim si sa ne oferim cadouri, va trimitem la cumparaturi. 

Decembrie aduce cu sine multe motive pentru achizitii noi: cadouri pentru cei dragi, cadouri pentru tine, piese pentru petreceri, haine noi pentru trecerea dintre ani. In acest sens, brandurile ne ademenesc cu diferite oferte de marketing si campanii speciale.

Lasand deoparte aspectul mercantil, va aducem lookbook-ul Zara pentru luna decembrie caci este minunat. Da, hainele nu sunt foarte de iarna, caci retailerul spaniol a gandit un mix & match mai degraba fashion decat confortabil termic. Insa avem doua paltoane in linii minimal, cel bej cu maneci capitonate fiind o declaratie de stil. 

In rest, pentru serile de sarbatoare propunerile sunt dominate de negru, permitandu-va sa va jucati cu accesorizarea: fuste din piele si paiete, salopete, pantaloni scurti si camasi largi. Cromatic domina negrul si… dungile. 

Long story short: nu este un lookbook de sarbatoare, nu este nici macar de decembrie, Zara ne propune piese vestimentare versatile, ce se pot combina in diferite stiluri vestimentare si se pot purta si in alte luni din an, chiar in primavara-vara. 

Alegerile voastre sunt _____? 

Iar daca nu va incanta Zara, va puteti oricand indrepta privirea catre H&M si tinutele lor de decembrie.  

Citește în continuare

Concert Cranes @Panic! Club

Panic! club propune un concert Cranes, cu warm-up mesterit de Nic si un super afterparty The Great Rock n Roll Circus! Toate astea se intampla sambate, pe 1 decembrie 2012. …

Citeste mai mult