Skip to content

Marco Faraone, Rosario Internullo, Alin Stoica, Zelot @ Space Club

Italianul Marco Faraone va presta in Bucuresti la Space Club in seara de 25 octombrie.

 
Marco Faraone este un artist de origine italiana, pe care nu am mai avut ocazia sa il ascultam pana acum in Romania, tot ce va putem spune este ca pana in prezent el a bifat prin productile sale muzicale, label-uri precum: Desolat, Cecille, All Inn Limited, Moon Harbou Recordings, Drumcode, Get Physical Music, Tenax Recordings, Truesoul si multe altele.
 

 
Pana la ora actuala il observam prezent in industrie cu un numar de aproximativ 150 de release-uri, unele dintre ele fiind lucrate in colaborare cu: Carlo Lio, Arado, Den Ishu, Etruria Beat, Luca Agnelli, Oliver Klein, Kolombo, Federico Molinari si alti artisti.
 
Pe 25 octombrie, Marco Faraone va vizita pentru prima data tara noastra prin intermediu organizatorului Bumbble Bit, care cu aceasta ocazie debuteaza in industia clubbing din Romania, urmand sa se desfasoare in Club Space din Bucuresti.
 
Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in Magazinele Germanos.
 
Vineri seara line-up-ul va fi completat de catre Alin Stoica in warm-up, iar dupa Marco Faraone, organizatorii au pregatit o alta prezenta de origine italia, foarte apreciat in Romania, prezent pe scena locala inca de la bazele acesteia, anume Rosario Internullo.
 
Hai sa-ti incepi weekendul cu o super petrecere in Space Club.

Citește în continuare