Skip to content

Vali SirBlues Racila @ J’ai Bistrot

Vineri, 20 Decembrie după ora 21:30 va asteptam la J\’ai Bistrot Bucuresti. Dacă tot ne apropiem de perioada cadourilor și a surprizelor, avem și noi o surpriză muzicală. 
 
Seara de vineri 20 Decembrie va fi o seară de poveste, o lecție de istorie sentimentală muzicală, dar și mai mult, o vizită în camera unde un colecționar de blues vechi își ține incuiată prețioasa lui colecție. Foarte rar avem ocazia să îl ascultăm live în București pe Vali SirBlues Răcilă, iar acum vine și la noi în vizită, cu căldura care vine din sufletul lui atat de mare încât ne poate încălzi și în miez de iarnă. 
 
Un spațiu intim e numai bun pentru ca un concert să prindă atmosfera unei conversații la un pahar de vin, să se întample un schimb de energie și de bucurie, bucuria de a cânta și cea de a asculta o muzică pura și sinceră.
 
Vă prezentăm deci “trupa” cu care Vali Răcilă va cânta vineri seară, Jos la J’ai Bistrot București:
  • Gabrielle – Chitară Do-Bro – din lemn cu rezonatoare metalice 
  • Esop – Chitară metal body (model National)
  • Chris – Chitara acustică (standard) și Chitara acustică mică: Robert Johnson botezata astfel  pentru că seaman cu o cu chitara din poza lui RJ care are venerabilă vârstă de 110 ani.
 
“SirBlues” e un singur cuvânt și înlocuiește de fapt salutul Servus mai bine zis, înseamnă “servesc Blues-ul”.
Vali Răcilă spune ca a ales blues-ul pentru că este cea mai simplă, cea mai directă şi cea mai apropiată formă de muzică de sufletul omului…Blues, pentru că ăsta mi-a sunat în ureche, încă de când eram mic copil, ăsta mi-a atins inima. Se pare deci că blues-ul l-a ales pe el.
 
Intrarea este 30 de ron iar pentru că un concert live de-al lui este un giuvaer lucrat cu drag, o surpriză frumoasă pentru oricine apreciaza muzica bună, poate să fie unul dintre cele mai frumoase cadouri de Crăciun, care se întâmplă Jos la J’ai Bistrot Bucuresti, Calea Grivitei nr 55
 
Sus la J’ai Bistrot Bucuresti, urmează un party pentru after  bine gândit pentru a păstra atmosfera, cu un playlist alcătuit cu drag de Vlad, unul din prietenii care ne aduc muzica. Rezervari la telefon: 031 426 2047.
 
Va asteptam!

Citește în continuare

Lora - De iarna (live)

Lora a cantat o piesa De iarna cu trupa live in cea mai recenta editie a sezonului trei de la X Factor.   Pentru cei care asteapta Sarbatorile de iarna…

Citeste mai mult