Skip to content

Fergie lanseaza un nou album

Fergie, partea sexy a gruplui Black Eyed Peas a anuntat ca anul acesta va lansa un nou album de studio. Discul va fi al doilea din cariera ei solo, dupa succesul incredibil de care s-a bucurat The Dutchess, lansat in 2006.

 

Primul material lansat de Fergie a aparut in toamna lui 2006 si a dat cinci hituri numai in SUA, dintre care trei single-uri au ajuns direct pe locul 1 in Billboard Hot 100 – London Bridge, balada Big Girls Don\’t Cry si Glamorous. Fergie a fost prima femeie din industrie care sa vanda singleuri multi-platinum in digital, pana la venirea lui Katy Perry si albumului Teenage Dream.

Fergie a venit cu ceva nou in 2006, in sfera pe care Gwen Stefani o adusese in atentia noastra cu doar 2 ani inainte odata cu lansarea discului Love. Angel. Music. Baby. Jumatatea feminina a Black Eyed Peas a venit cu piese cu puternice influente R&B, dar in acelasi timp fresh, iar succesul lor a fost aproape imediat. Ramane de vazut daca noul ei album va fi in totalita o productie will.i.am, ceea ce inseamna o directie mai degraba spre EDM, sau va ramane fidela stilului care a adus-o in topurile din 2006-2007. Fergie a colaborat si cu Pitbull pentru Feel Alive, piesa aflata pe coloana sonora a filmului Step 4- Revolution, iar in 2013 a fost inclusa si pe lista artisilot invitati pe soundtrack-ul Great Gatsby cu piesa A Little Party Never Killed Nobody.

Ce ziceti de intoarcerea lui Fergie? Credeti ca ajunge the dutchess din nou in topuri?

Citește în continuare