Skip to content

Last Hope canta la Metalhead Meeting 2014

Trupa bulgara de hardcore LAST HOPE este prima trupa de deschidere prezenta pe afisul Metalhead Meeting, de pe 7 iunie, de la Arenele Romane.

Festivalul ii are ca headlineri pe brazilienii de la SEPULTURA. Organizatorii promit ca in cel mai scurt timp sa anunte inca doi headlineri de talie internationala si doi invitati speciali!

Last Hope ramane si astazi numele emblema al scenei hardcore balcanice. De la formarea grupului in 1995, Last Hope au consolidat intreaga scena hardcore balcanica, alaturi de nume legendare precum Agnostic Front, Biohazard, Hatebreed sau Suicidal Tendencies.

Cel mai recent album poarta numele More Than Ever si il are invitat pe Bryan Harris, solistul grupului american Death Before Dishonor.

Grupul bulgar nu este deloc strain in Romania. Trupa a concertat atat pe scene mari (Bestfest, Stufstock, Rockstadt Extreme Fest), cat si la concerte underground de club, oferind printre cele mai brutale si sincere demonstratii de hardcore.

Aflat la cea de a doua editie, festivalul METALHEAD MEETING si-a adjudecat deja statutul de unul dintre cele mai importante evenimente rock si metal din Romania.

Prima editie a festivalului i-a adus pe scena de la Arenele Romane pe suedezii de la Hypocrisy, in premiera pentru Romania, precum si pe Lake Of Tears. Celor doi headlineri li s-au alaturat danezii de la HateSphere, iar line-up-ul fost completat de trei trupe romanesti: Bucovina, Taine si L.O.S.T. A doua editie ii are drept headlineri pe Sepultura, despre care puteti citi aici, unde gasiti si informatii despre bilete.

V-ati luat bilete? Gata de concert?

 

Citește în continuare