Skip to content

DJ RAlmm @ Zona Partyspace

 DJ RAlmm va convoaca la un mega party la acest sfarsit de saptamana, incepand cu orele 23:00 la Zona PartySpace.

Lucian Trandafir aka Dj Ralmm este născut în Iaşi, la jumătatea lui 1985. Indragăstit de muzică, acesta îşi petrecea aproape tot timpul liber compunând, încă de la 16 ani. Acest lucru a accentuat călătoria către partea mai puţin comercială a muzicii care domina acea perioadă, influenţa principală provenind pe atunci dinspre Prodigy, dar şi dinspre alţi producători ai momentului. 
  • Debutul în faţa publicului s-a petrecut în anul 2004 în Club PLANET din Iaşi şi din acel moment a devenit clar drumul pe care trebuia să-l urmeze şi pentru care trebuia să lupte.
  • După un an de zile în care a stat pe lângă unul din cei mai buni dj din Iaşi la vremea aceea, devine rezident în Club ROSU ŞI NEGRU. La foarte scurt timp reuşeşte să se impună pe plan local, urmând să devina rezident în Club FARAON şi DEJA VUE din Iaşi.
  • Implicat în producţia de muzică, în 2006 iese în evidenţa semnând cu unul dintre cele mai mari label-uri din Columbia – SIGNSOUNDS Records, cu EP-ul “Drumurile Noastre” care conţine original mix-ul şi un remix semnat John Jayro Pada, un producer cunoscut din Columbia, ep-ul apărând în format digital, şi Vinyl.
  • În 2007 scoate EP-ul Remembers care conţine original mixul plus 6 remixuri, la SUNDERIRE TECH – Rusia, piesa originală ajungând pe compilaţia BEST RUSSIAN PROGRESSIVE HOUSE 2007.
  • În 2008 se pare că munca de producer dă rezultate când ajunge pe locul 1 în top 100 BEST HOUSE PRODUCT  pe al doi-lea magazin on-line de muzică din lume(TRACKITDOWN.NET), cu remixul pentru Delyno – Ether party.
  • Anul 2009 începe foarte bine pentru Dj Ralmm pe plan profesional, când semnează cu binecunoscutul label din New York – America, PRO-Motion, EP-ul Basstards care conţine original mixul, şi 3 remixuri: NTFO, Mouving Elements şi Victor M.

Ia-ti gasca de prieteni si hai sa ne bucuram de muzica lui Dj Ralmm.

Citește în continuare