Skip to content

Transalpina Dub Avalanche 2014

Avem placerea sa va informam ca in week-end-ul 8-9 februarie 2014, pe Domeniul Schiabil TRANSALPINA SKI RESORT- Vidra, va avea loc un eveniment inedit, plin de vibratii pozitive si premii surpriza.
 
 Administratia partiei a pregatit un concurs de slalom urias, intitulat Cupa AllianzTiriac – Auto Schunn, iar echipa Kaya Foundation din Bucuresti a pregatit, ceea ce se doreste a fi prima editie din Transalpina Dub Avalanche, un party in aer liber cu muzica dub si reggae.
 
Transalpina Dub Avalanche este un nou concept de eveniment al celor de la Kaya Foundation, prin care se doreste sa se faca cunoscuta zona turistica Vidra, Voineasa. Tot pe platoul statiunii Vidra au organizat in toamna 2013 festivalul “One Love Gathering”.

 

Vibratiile pozitive se vor simti pe intreaga partie cu ajutorul sistemului de sunet construit manual si botezat Kogaion Sound System.
 
Alaturi de Kaya si sistemul Kogaion vor veni din Cluj, Chu The Ju si Eujah de la Genmaica/Sucleeu, din Timisoara, Vru Dubz, SE si Sagaman de la High Culture Sound System, din Iasi, K.A.Z.E., iar din Bucuresti vor fi prezenti Zekarjah, Deeproots, Rastahfairy, General Escu si Lazio. 
 
 Pentru ca atmosfera sa fie completa, in acelasi week-end are loc si prima editie a Cupei AllianzTiriac – AutoSchunn, un concurs de slalom urias intr-o singura mansa, cu medalii, cupe, diplome si multe premii surpriza. Inscrierea este gratuita, iar participantii la concurs vor avea reduceri la transportul pe cablu.
 
 Pentru ca nici un vizitator sa nu se plictiseasca, la baza partiei va avea loc si Editia a-2a a concursului “Frumosul Lotrului”, un concurs interactiv, care va antrena si mai tare atmosfera.
 
Cu o priveliste unica in Romania, Transalpina Ski Resort va invita sa-i cunoasteti traseele, acestea intinzandu-se pe o lungime de 8 km, cu partii de dificultati diferite, in cel mai spectaculos week-end din 2014!
 
Detalii legate de Transalpina Dub Avalanche, cat si despre Cupa AllianzTiriac – Auto Schunn se pot gasi pe http://dubavalanche.blogspot.ro/.
 
Acces Auto:
Bucuresti – Vidra , 270 KM pe ruta Ramnicu Valcea – Calimanesti – Voineasa – Vidra
Sibiu – Vidra , 125 KM , pe ruta Sibiu – Brezoi – Voineasa – Vidra
Din Voineasa pana la Vidra Ski Resort mai sunt 35KM
 
La Vidra, zapada nu vibreaza doar sub schiuri sau snowboard-uri. 7 KW de muzica dub si reggae, in cel mai autentic mod posibil, pe padocul de lemn de la Apreski, dar aventura incepe de vineri, cand se urca boxele pe partie.
 
Ce faci in weekendul 8-9 februarie? Hai cu noi la ski! 
 

Citește în continuare