Skip to content

Amadeus se intorc intr-o noua formula cu un nou single

Trupa Amadeus sarbatoreste 13 ani, iar cu aceasta ocazie au lansat un nou single si au revenit intr-o noua formula. Unstoppable e o piesa dinamica, pe fundalul careia fetele soptesc mesaje pozitive si de incurajare.

De acum, Andreea Runceanu si Patricia Cimpoiasu si au doua noi colege. Bianca Gavrilescu a lucrat si ca manechin, castigand Top Model Romania 2012 si locul 2 la Most Liked Model Awards Cannes, iar Naomi Anelis e o tanara extrem de talentata la pian si pasionata de jazz.

Naomi ne-a cucerit de la prima intalnire cu zambetul ei si apoi, in studioul de inregistrari, cu usurinta cu care improvizeaza pe orice gen de muzica. Este pasionata de jazz, este foarte creativa si acest lucru aduce culoare noua in sound-ul trupei”, declara Andreea Runceanu.

Despre Bianca Gavrilescu fetele au cuvinte de lauda: Cand ne-a fost recomandata Bianca si ni s-a povestit de ea ca a castigat si Top Model cat si premii la concursurile cu vioara si ca este si o fata foarte de treaba, ni s-a parut ca este imposibil sa aiba chiar toate aceste calitati. Asa s-a dovedit a fi. Ne completam foarte bine pe scena, este temperamentala, canta exceptional si credem ca publicul nostru se va indragosti de ea.

Am gandit ‚Unstoppable’ ca o piesa care sa te motiveze sa mergi mai departe, sa lupti pentru visurile tale, sa te faca mai puternic sa treci peste toate obstacolele vietii. Traiti-va clipa si nu va abateti de la calea spre idealul la care tintiti. Orice este posibil!”, declara Patricia Cimpoiasu

De Amadeus nu am mai auzit nimic de anul trecut, cand in vara lansau videoclipul pentru Today Is My Birthday, pe care il puteti urmari aici

Va place noua piesa Amadeus? Ar merita sa intre pe radio?

 

Citește în continuare