Skip to content

Karpov Not Kasparov @ Alandala

Sambata, 15 februarie,  de la orele 20 :00, va asteptam la concert Karpov Not Kasparov in Alandala (Str Aurel Vlaicu nr 70).

Proiectul Karpov not Kasparov s-a nascut in 2009 ca un dialog muzical intre un drum machine si un synt. Proiectul a avut mai multe denumirii precum Karpov vs. Kasparov, KarpovKasparov sau Trio Karpov Kasparov.
 
Proiectul a incorporat deseori si reprezentatii ale unor artisti vizuali si performeri de dans contemporan. Asa a rezultat un act teatral experimental spontan avand un soundtrack in timp real. Multe din aparitiile de pana acum au fost in locatii mai degraba neconventionale cum ar fi: o frizerie, o biblioteca publica, un sanatoriu de batrani, toaleta unui restaurant sau un magazin de pantofi.
 

 
In toamna lui 2011 Local Records a lansat EP-ul denumit Soundtrack for a game of chess. In scurt timp EP-ul a fost declarat printre cele mai bune materiale discografice ale anului de catre Radio Romania Cultural si Radio Europa Libera si a fost declarat Albumul lunii de catre Vice Magazine.
 
In primavara lui 2012 trupa a avut o serie de concerte live a caror energie a fost aplificata de prezenta pe scena a unei baterii live. In toamna aceluiasi an trupa a fost intr-un turneu european in Budapesta, Viena si Berlin urmate de Chisinau si Sofia in primavara anului 2013.
 
In luna decembrie a lui 2013, a aparut al doilea release: “Soundtrack for a game of chess (part two)”, lansat tot la Local Records, primit cu caldura de catre fani. EP-ul se poate asculta si downloada gratuit de la acest link: http://localrec.ro/?p=2797
         Intrare Libera  cu Donatii pentru Artisti.
 
N-ai program de weekend? Iti facem noi! Hai si tu la Alandala!

Citește în continuare