Skip to content

Stand Up Comedy @ Latino Pub & grill

Latino Pub & Grill din Focsani continua seria spectacolelor de stand up comedy. Joi pe 20 februarie te invitam sa vezi cel mai interactiv spectacol de stand up comedy sustinut de unul dintre cei mai vechi comedianti de la noi: Cristian Dumitru.

Se anunta de pe acum un spectacol plin de UMOR nu GLUMA. Atentie insa ca tot ce spui poate fi folosit impotriva ta. “Vom rade de toti si toate” ne ameninta Cristian Dumitru de pe acum.

Latino Pub & Grill se afla pe strada Nicolae Balcescu la numarul 18. Spectacolul va incepe de la ora 21:00.

Cristian Dumitru a sustinut pana acum nenumarate spectacole one man show de stand up comedy in intreaga romanie. Cei care au fost la spectacolele lui spun ca improvizeaza foarte mult pe scena si are un umor de calitate pentru toate varstele si pe toate gusturile. Daca vrei sa organizezi un spectacol de Stand Up Comedy cu cei mai tari comedianti romani ne poti trimite un mail la : [email protected] sau ne poti suna : 0744 914 007 sursa: http://www.standupcomedylive.ro

Noi zicem ca spectacolul sau nu trebuie ratat sub nici o forma. Se anunta o seara plin de hohote de ras si voie buna. Cine are nevoie de o portie zdravana de ras este rugat sa isi faca rezervare din timp sunand la: 0744 914 007.

Citește în continuare