Skip to content

Cristian Dumitru revine In Culise

Daca e sambata atunci va asteptam la In Culise Comedy Club din Bucuresti sa vedeti un spectacol plin de umor alaturi de Cristian Dumitru & Friends.

Cristian dumitru face stand up comedy in Romania inca din 2003. Nu uitati sa va faceti rezervare din timp sunand la : 0744 914 007. In Culise Comedy Club este locul unde poti vedea saptamanal atat spectacole de teatru cat si de stand up comedy. Astampara-ti pofta de comedie.

Vino sambata la in culise incepand cu ora 21:30 si serveste o portie zdravana de Stand Up Comedy. Cele mai tari spectacole de stand up comedy din Bucuresti le poti vedea numai la In Culise Comedy Club. Umor nu Gluma! Daca nu ati mai fost pana acum la noi ne gasiti pe Strada Natiunile Unite, nr 3-5.

Cercetatorii britanici sustin ca cel mai bine e sa razi sambata incepand cu ora 21:30 asa ca e musai sa fiti in sala. Iti promitem ca veti rade cu gura pana la urechi. 

Citește în continuare

Morning After @ Mike's Pub

 Vineri seara, incepand cu orele 22:00, Mike's Pub va invita la o noua petrecere.   Invitati speciali: Dj Small Sml Small & Claudio Dante MUSIC   Adresa: Str. Covaci, Nr.4…

Citeste mai mult