Skip to content

Over&Over: HauteCulture, Never Over si Hot Casandra @ Club Eden

 Seria evenimentelor Over & Over continua vineri, 21 februarie, in club EDEN cu un alt line-up surprinzator. O combinatie de generatii si influente diferite indreptate in aceeasi directie. 

▼▲▼▲ HauteCulture (Mihai Dobre) are nevoie de putine cuvinte de prezentare. Activitatea lui din ultimii 20 de ani vorbeste de la sine. In 1993 infiinteaza Suie Paparude si devine un deschizator de drumuri in ce priveste muzica electronica in Ro. Un dj set HauteCulture jongleaza intre un stil fresh si avangardist si sound-uri mai consacrate. 
http://www.vice.com/ro/read/haute-culture-ne-a-facut-un-mix-din-trecut-si-prezent
 
▼▲▼▲ Never Over este Matei-Radu Țeposu, în prezent realizatorul emisiunii Over & Over de pe Dance FM. In anii trecuți Matei a făcut parte din trupele Go to Berlin, Trouble Is si, mai recent, Yoon. Un DJ set Never Over cuprinde mult din muzica electronica ce l-a inspirat pe Matei in producția albumului sau de debut, ce urmează a fi lansat curând. 
  • http://www.mixcloud.com/neveroverofficial/
  • https://soundcloud.com/neverover
▼▲▼▲ Hot Casandra este proiectul înființat în 2010 de către Paul Ballo. Pe Paul îl mai știți din The Amsterdams, KUMM, Go to Berlin sau Trouble Is. Ulterior, Paul si-a unit inspirația cu Elena Vasilache (ex. Candy) și au lansat recent un EP la casa de discuri Substream Records (Suedia). In formula DJ set, în ultimul an Paul a fost pe afișul mai multor cluburi din Londra, precum Ministry of Sound, Pacha, EGG, Lightbox si altele.
  • http://hotcasandra.com/
  • https://soundcloud.com/hot-casandra

Care a fost ultimul concert la care ai fost?

Citește în continuare