Skip to content

BLUE VELVET @ Papa la Soni

Papa la Soni va invita miercuri, 26 februarie, sa petreceti o seara in compania fetelor de la Blue Velvet.

Dintr-o prietenie si seri de auditie si de cantat impreuna de dragul de a canta, s-a nascut organic un proiect muzical. S-au intalnit pe un teren comun, presarat cu blues, jazz, folk song american. Le apropie sensibilitati muzicale comune, delicateturi feminine, nerv si multa pasiune.
 
Roxana Stroe (chitara, voce) canta la chitara de la varsta de 13 ani. Este singura chitaristă de blues din ţară, cu un CV impresionant. A concertat alături de A.G. Weinberger, Berti Barbera, Harry Tavitian, Narcisa Suciu, Garbis Dedeian, Directia 5, Nightloosers, Alex Man. A activat ca titulara în grupurile Mike Godoroja & The Blue Spirit (cu care a scos un album pe piata muzicala), Nicola, Balcanamera Band (formatia tatalui ei, Corneliu Stroe). Din 2008 si pana in prezent are propria sa formatie numita Foxy Lady Band. A participat la festivaluri cunoscute de blues şi jazz din România şi emisiuni de televiziune dedicate genului.
 
Catalina Beta (voce, chitara) – Cu un timbru de catifea, inconfundabil, o voce calda, curata, emotionanta, trezind profunzimi. Desi un nume pe scena de folk (unde a devenit cunoscuta prin propriile compozitii), in ultimii ani este indragostita de jazz si sustine concerte cu muzicieni de aceasta factura. De-a lungul timpului colaborează cu muzicieni ca Jul Baldovin, Romeo Cozma,Adalbert Jimmy Cserkesz, Ati de Chile, Harvis Padron, Andreas Aron, Luis Palomino, Lucian Maxim, Adrian Flautistu, Alex Borsan, Răzvan Cojanu, Ciprian Pop, Virgil Popovici, Mur (T-Jazz), Capriel Dedeian, Garbis Dedeian, Eugen Nichiteanu, Eldad Tarmu, Albert Tajti, Alex Man, Sorin Romanescu, Sorin Terinte.
 
Rezervari: 0751.501.174.
Va asteptam la o seara de jazz la Papa la Soni.

Citește în continuare