Skip to content

Daniel Lazar live in Club Live

Sambata, 15 martie 2014, Sprint Media va invita la  Live Music Night alaturi de  Daniel Lazar si band-ul sau, care  vor sustine un concert extraordinar in cadrul celui mai mare club de muzica live din Bucuresti, CLUB LIVE (str. Turturelelor, nr 11)! 

Publicul prezent la eveniment se va bucura  de un show  live de calitate si de un repertoriu inedit, extravagant si plin de energie. Daniel Lazar  va  incinge atmosfera pana dimineata pe cele mai cunoscute melodii internationale si autohtone.
 
Sprint Media Group a deschis cel mai mare club de muzica LIVE din Romania, aducand un concept inovator si o experienta noua tuturor bucurestenilor, alaturi de tehnologie de ultima generatie pentru a asigura un act artistic de calitate. Club Live este  gazda perfecta pentru iubitorii de muzica live, care vor avea parte de cele mai tari concerte si petreceri . 
 
Biletele pentru concertul  Daniel Lazar din Club Live pot fi gasite online pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro, la pretul unic de 15 de lei. Info si rezervari: 0731348468 / 0741141079. Open Doors: 22:00.
Va asteptam in Club Live la concertul sustinut de Daniel Lazar alaturi de trupa sa.

Citește în continuare