Skip to content

Stand-Up Comedy @ Mondo Cafe

Primavara nu aduce numai zile cu soare pentru doamne! Aduce si Ziua Barbatilor la MONDO CAFE! Si pentru ca aceasta zi sa fie potrivita pentru toti barbatii respectabili, avem grija sa o insotim cu Ziua Castravetilor Murati!

Asemanarile dintre domni si castraveti sunt pur intamplatoare! Noi nu facem decat sa va oferim o seara pe gustul vostru: alcoolic punch servit cu … vaza; muraturi de toate genurile si aromele; fete frumoase; muzica live intr-un superb recital LaraLee si umor cu aroma de acritura intr-un adevarat show de stand-up comedy servit de Cristian Dumitru!

Iar daca noaptea ne apuca in fata meselor atunci avem motiv sa spargem butoaiele cu bere! Ce altceva isi mai pot dorii barbatii? Accesul la show se face doar achizitionand, in perioada 21 – 26 martie, un voucher de consumatie de 25 lei/persoana, valoare care contine oferta speciala a serii: punch alcoolic, carute de muraturi gustoase, recital surpriza, si show-ul serii!

Rezervarile se fac la telefon 0731 094 696, doar pentru mese/grupuri de cel putin 4 persoane sau multiplu de 4 si sunt valabile doar prin achizitionarea voucherelor pentru consumatie. Accesul este permis doar in intervalul 20.30 – 20.45. Locurile rezervate dar ramase neocupate pana la ora 20.50 se ofera altor clienti care solicita acest lucru. Neprezentarea la spectacol chiar daca s-a achizitionat voucherul de consumatie nu atrage nici o raspundere din partea organizatorilor.

Daca vrei sa organizezi un spectacol de stand-up comedy in Constanta suna la: 0744.914.007 sau la 0723.699.784.

Asadar constantenii sunt invitati la un show de stand-up comedy la Mondo Cafe-Pub!

Citește în continuare

Ladies Only by Deja Vu

Deja Vu Cocktail Bar va asteapta in fiecare joi, incepand cu orele 21:00, la petrecerea dedicata in special voua, doamnelor si domnisoarelor. Am creeat acest concept pentru a va oferi…

Citeste mai mult