Skip to content

Rock in Parc 2014 – preselectia II

 In data de 28 martie 2014, la Arenele Romane – in Parcul Carol din Bucuresti, cu incepere de la ora 18:30 , va avea loc a doua editie de preselectie  organizata in vederea selectionarii grupurilor rock ce vor participa la Festivalul Concurs International “ Rock in Parc “ din iunie 2014.

Spectacolul de vineri, 28 martie, va aduce pe scena Arenelor Romane, 12 formatii rock intr-un maraton de 6 ore de muzica originala.
 
Regulamentul concursului este: 
fiecare formatie va canta piese numai din repertoriul propriu
timpul maxim de evolutie pe scena este de 20 minute 
Juriul va fi compus din 3 specialisti.
Formatiile care vor participa in finala vor fi stabilite 50% de votul unui juriu de specialitate si 50% de votul publicului prezent in sala. 
 
Ordinea intrarii formatiilor in concurs este urmatoarea
  • Kerosen
  • Rock Incorporation
  • INT.ACT
  • Celestial Grounds
  • New Age
  • Distorsion
  • Luni la Teatru
  • Amberdawn
  • Ten Times Treason
Datorita nivelului neasteptat de ridicat al primei preselectii, care a avut loc in 23 noiembrie 2013 la Arenele Romane, a voturilor primite de la public si a clasamentului dat de juriul de specialitate s-au calificat 5 formatii si nu 4 asa cum prevedea regulamentul, si anume: 
Anemic Disco, Toy Machines, Quantic, openmind si An Theos.
 
Acestea sunt primele trupe castigatoare care vor concura in 2014 la “Festivalul Concurs International Rock in Parc” care se va desfasura pe parcursul a doua zile, in luna iunie si se va bucura si in acest an de prezenta unor formatii de renume international.   
 
Producatori: Centrul Cultural pentru “UNESCO” Nicolae Balcescu si Primaria Sectorului 4
Coproducator : Fundatia Sfinx
 
Organizatorii asteapta trupele sa se inscrie in concurs pana pe data de 15 martie 2014 ora 20.
 
Toate formatiile, trebuie sa trimita link-uri cu piese inregistrate sau filmate live (preferabil) sau in studio la adresa de email [email protected], impreuna cu formularul de inscriere pe care il gasesc pe www.sfinx.ro/rockinparc
 
Pentru regulament si alte informatii : www.sfinx.ro/rockinparc.ro  ; 
tel.fix: 021- 335 34 81 ; tel. mobil: 0371.021.561; email: [email protected] 

Citește în continuare

Premiile Gopo 2014

Pozitia copilului este cel mai bun film romanesc al anului 2013! Afla cate premii a castigat si care sunt ceilalti castigatori ai celei de-a 8-a editii a premiilor Gopo. Acum…

Citeste mai mult