Skip to content

Concert Stan Secea @ Beyoutiful UltraLounge

 Unic Production si BAS – Big Ass Studio va invita joi, 27 martie, la primul concert solo Stan Secea – Sotto Inteso, sustinut in Be•you•tiful Lounge bar and more.

Acest concert reprezinta un PREVIEW AL MATERIALULUI Stan D\’Art ce urmeaza sa fie lansat la inceputul verii acestui an. Veti putea asculta, asadar, piese nelansate inca, dar si piese mai vechi ale trupei din care face parte Stan, care sa ne reaminteasca de perioada Sotto Inteso.
 
INVITATI SPECIALI: Maich si Sfantu\’ Sotto
 
Stan Secea, pe numele sau adevarat Stanica Cosmin-Andrei, s-a nascut pe 17 Martie 1990 , in Bucuresti. Copilaria si-a petrecut-o in Campina pana in anul 1997 cand s-a intors in bucuresti pentru a incepe scoala. La 8 ani descopera pasiunea pentru dans. Fascinat de Michael Jackson, a inceput prin a imita miscarile starului pop. La 10 ani se apuca de breakdance alaturi de cativa prieteni din cartierul Colentina si tot atunci se apuca de cantat in corul scolii unde invata. Trei ani mai tarziu se lasa de dans rupand legatura cu toti prietenii din aceasta ramura si continua doar cu muzica, apucandu-se sa invete sa cante la chitara. La 16 ani primeste oferta sa reintre in lumea dansului si sa participe intr-un concurs de streetdance intre licee. Accepta oferta si alaturi de cativa colegi, isi reprezinta cu succes liceul ajungand in finala comepetitiei.
 

 
Dupa aceasta competitie se alimenteaza cu pofta de dans si reintra in industrie participand la mai multe concursuri individuale cat si in echipa. Isi formeaza o trupa pe nume Freak Out cu care a participat la diferite concursuri dar nu a reusit sa castige vreun premiu. Isi deschide sala de dans unde preda alaturi de un prieten foarte bun, Yozzy( Popescu Dragos), dar pana la urma inchide sala deoarece nu poate face fata si cu muzica si cu dansul. Subapreciat de oamenii din dans hotaraste sa plece din tara la concursuri internationale in 2008 unde reuseste sa ajunga in finala dar din nou pierde. Intors in tara, este asaltat de oferte de la diferite scoli de dans dar refuza din motive doar de el cunoscute. Isi deschide din noi sala de dans la care preda si formeaza o alta trupa alaturi de alti oameni dar povestea are acelasi sfarsit, Stan renunta si se tine de muzica. In iarna lui 2008 il cunoaste pe Sfantu\’ (membru fondator al trupei Sotto Inteso) si incepe o aprofundare a hip-hop-ului. In 2009 participa la ultima competitie oficiala de dans unde reuseste sa i-a locul 2 la individual , trei saptamani la rand si ajunge in finala pe echipe dar din nou este furat de juriu si dupa o accidentare la genunchi, hotaraste sa se lase de dans si sa se axeze pe partea muzicala. Alaturi de Sfantu\’, incurajat si sustinut din toate punctele de vedere de acesta, Stan se apuca serios de munca la un album hip-hop, si in noiembrie 2009 reusesc impreuna sa il termine, nu sub numele de Sotto Inteso ci sub numele de Sfantu\’ & Stan.
 
Pe 27 martie, incepand cu orele 22.00, Beyoutiful UltraLounge va invita la concert!

Citește în continuare