Skip to content

Concurs! Castiga doua invitatii duble la Counterstrike in Colectiv!

Counterstrike, pionierii scenei Drum & Bass din Africa de Sud si totodata unul dintre cele mai cunoscute duo-uri din lumea muzicii Drum & Bass de pretutindeni, vin in București pe data de 12 Aprilie in Club Colectiv. Daca vrei la party, noi punem la bataie doua invitatii duble.

Justin Scholtemeyer (Animal Chin) și Eaton Crous (500 Mills), au pus bazele proiectului muzical Counterstrike la inceputul anului 1998. Datorita stilului unic influentat de Metal, Techno si Techstep au atras atentia inca de la primele apariții. Au semnat si lansat piese la case de discuri celebre, label-uri precum Barcode Recordings, Moving Shadow, Prspct Recordings, Obscene sau Human Imprint al binecunoscutului Dieselboy.

In 2005 au fondat labelul Algorythm Recordings la care au semnat artisti precum Current Value, Limewax, SPL, Freqax, Sinister Souls. Cu toate ca isi petrec majoritatea timpului in studio, Counterstrike au constant calendarul aglomerat cu evenimente in Europa și nu numai. Sunt clienti fideli pe line-up-urile celebrelor evenimente Therapy Sessions din toata lumea, Kings of the Jungle, Homegrown (Cape Town) si Renegade Hardware.

Suportul local va fi asigurat de: Freqax, Proton Kid,Bass Turbat si Inflex, iar accesul se face incepand cu ora 22:00, iar pretul unui bilet e de 15 lei.

Line-up pe ore:
InFlex 23:00 – 24:00
Bass Turbat 24:00 – 01:00
Freqax 01:00 – 02:00
Counterstrike – 02:00 – 03:30
Proton kid 03:30 – 04:30

Daca vreti la acest party, tot ce trebuie sa faceti e sa ne lasati un comentariu mai jos in care sa ne spuneti de ce ati vrea sa ajungeti in Colectiv pe 12 aprilie. Concursul incepe astazi si se incheie joi, 10 aprilie. Castigatorii vor fi alesi prin intermediul random.org si vor primi detaliile pe mail, asa ca lasati o adresa pe care o verificati des.

Hai la party! 

CONCURS INCHEIAT: Castigatorii sunt onofrei irinel si Azmaelish, detalii aveti pe mail. 

 

 

Citește în continuare