Skip to content

Moustachette & Denis B (Live Looping Beatbox Covers)

Sambata 5 Aprilie, incepand cu orele 22:00, echipa Deja Vu ti-a pregatit o petrecere tematica de proportii *Moustachette*, cat si un show LIVE sustinut de catre Denis B. (Live Looping Beatbox Covers).

Pentru cei ce nu il cunosc inca Denis este un artist desavarsit, intr-o continua evolutie. Face beatbox de patru ani si, de curand, a demarat un proiect indraznet, primul si cel mai probabil singurul de acest fel din Romania: Live Looping Beatbox Covers.

Astfel, cu doar trei kaos pad-uri, un microfon, si propria voce, Denis se transforma intr-un one man show. Piese precum Sexy Back- Justin Timberlake, Tainted Love- Marylin Manson, Sun is Shining- Bob Marley si multe multe altele vor fi reconstruite de la primul pana la cel din urma beat, spre deliciul audientei.

Moustachette- pentru toti mustaciosii, dar nu numai, pentru toti party people care stiu sa se distreze si sa valorifice fiecare moment al unei seri de weekend. Noi garantam o noapte la nivelul celor mai exigente asteptari. Voi, dragii nostri, sunteti sufletul petrecerii. Moustachettes pour tous! Rezervari: 0721918279.

Daca esti un iubitor al muzicii LIVE, trebuie sa fii aici!

Citește în continuare

FuN & DaNcE Party Night

In fiecare sambata  e rost de distractie si dans in Puzzle. Daca nu ai fost la nici o petrecere Puzzle, nu e prea tarziu sa incepi, iar daca ai fost…

Citeste mai mult