Skip to content

Concurs! Castiga 2 invitatii duble la Kraak & Smaak!

Dupa RAC, Oxygen a pregatit pentru luna aprilie un nou party, de data aceasta alaturi de Kraak & Smaak, nume cunoscut al scenei electronice. Evenimentul urmeaza sa aiba loc pe 4 aprilie, in club Colectiv si daca nu ti-ai luat bilet, asta e sansa ta!

De-a lungul carierei, Kraak & Smaak si-a trecut in palmares si premiul European Border Breakers, alaturi de nume ca The Ting Tings, Disclosure, C2C, Woodkid, Afrojack, Swedish House Mafia, Icona Pop sau Adele, precum si aparitii in cadrul unor festivaluri precum Pinkpop, Sziget, Coachella, Glastonbury, Lowlands sau B’ESTFEST (in 2008). De altfel, revista muzicala IDJ a descris trupa drept un “must see live band”, alaturi de nume celebre cum ar fi Chemical Brothers, Moby si The Prodigy.

Pe 4 aprilie Kraak and Smaak va fi prezenta in formula de DJ Set in club Colectiv din Bucuresti, in cadrul celui de-al doilea party organizat de Oxygen – un element esential pentru ceea ce inseamna DJ culture, nightlife, clubbing si, cel mai important, pentru oamenii care iubesc acest lifestyle

Bilete: 25 lei in pre-sale, pe Myticket.ro si in Diverta; 30 lei la intrare (pana in ora 00:00) si 35 lei (dupa ora 00:00), in seara evenimentului.

CONCURS! Lasa un comentariu mai jos in care ne spui care sunt trackurile Kraak & Smaak pe care vrei sa le auzi neaparat live vineri seara in Colectiv! Concursul se incheie maine, 3 aprilie iar castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti pe random.org si vor fi anuntati prin emailul pe care l-au folosit cand au comentat. 

STAAART!

Citește în continuare