Skip to content

Smiley si invitatii – „Dincolo de cuvinte”

 Primavara a inceput cu Smiley si se va inchide cu Smiley, printr-un show exploziv, care va descatusa toata energia fanilor, in spatiul deschis al Teatrului de Vara Herastrau. Dupa ce a sustinut pe 1 martie un concert sold out la Sala Palatului, artistul va prezenta, pe 8 mai, cu ocazia Zilei Europei, un show spectaculos, condimentat cu invitati surpriza.

Smiley este un artist complet, un muzician talentat, producator si compozitor de exceptie si un apreciat om de televiziune. Show-ul Dincolo de cuvinte, care va avea loc pe 8 mai, la Teatrul de Vara Herastrau, va fi incarcat de emotie si energie, un mix de sentimente specifice artistului insusi. Smiley a invitat in spectacol artisti prieteni, cu care va pregati momente inedite de-a lungul spectacolului.
 
Sore și Alex Velea concertează alaturi de Smiley, cu ocazia Zilei Europei, la Teatrul de Vară Herăstrău, începând cu ora 20.00. Cei mai în vogă artiști români vor descătușa energia fanilor în spațiul deschis al Teatrului de Vară Herăstrău, într-un show spectaculos, condimentat cu multe surprize. 
 
Mai sunt 3 zile și câteva zeci de locuri disponibile, astfel încât fanii care nu și-au achiziționat încă bilete trebuie să se grăbească. Acestea se găsesc la casa de bilete a Sălii Palatului, Stația de Metrou Unirii 1, online pe vandbilete.ro, iabilet.ro, bilete.ro, eventim.ro, myticket.ro și în magazinele partenere. În funcție de categorie, prețul unui bilet este de: 150 de lei – categoria I, 100 de lei – categoria a II-a, 50 de lei – categoria a III-a.
 
Accesul publicului se face prin aleea de la Arcul de Triumf, începând cu ora 19.00. Copiii cu vârsta sub 5 ani au acces gratuit la eveniment, dacă sunt însoțiți de părinți, fără a beneficia, însă, de loc.  
 
Trăiește viața „Dincolo de cuvinte”, împreună cu Smiley, Sore și Alex Velea. Bucură-te de ritm, energie, emoție și surprize în cel mai exploziv show al lunii mai – „Dincolo de cuvinte”! 

Citește în continuare