Skip to content

Concurs! Castiga o invitatie dubla la Jethro Tull!

Mai e putin pana la concertul Jethro Tull de la Sala Palatului, iar noi va oferim o invitatie dubla la un eveniment cu adevarat special. Vino sa asculti cele mai cunoscute piese din repertoriul lor pe 20 iunie.

Aqualung”, „Thick as a Brick”, „Locomotive Breath”, „Too Old to Rock’n’Roll, Too Young to Die“ sunt doar cateva dintre piesele care au facut istorie si pe care romanii le vor putea asculta vinerea viitoare in capitala, cantate cu maiestrie de catre cel mai cunoscut flautist din muzica rock. Geniul din spatele Jethro Tull si totodata omul care a introdus flautul in muzica rock, Ian Anderson este pe cat de celebru, pe atat de modest: „Au mai fost si altii care au cantat la fluier dar presupun ca diferenta a fost ca eu i-am dat o forta dominanta in muzica rock si dupa atatia ani, probabil sunt cel mai cunoscut tip care canta la fluier rock combinat cu celelalte genuri abordate de-a lungul timpului. Eu am fost cel care i-a dat un rol mai proeminent, rolul egalitatii cu chitara electrica si cu celelalte instrumente puternice. Dar nu sunt singurul. Sunt cel mai zgomotos!” afirma Anderson amuzat.

Pentru a ajunge la concertul Jethro Tull de la Sala Palatului, tot ce trebuie sa faceti e sa lasati un comentariu in care sa ne spuneti care e piesa voastra favorita. Concursul se incheie vineri dimineata, castigatorul va fi ales prin intermediul random.org. Detaliile le va primi pe mail, asa ca lasati o adresa pe care o verificati des.

V-ati luat deja bilete? Astepti concertul?

CONCURS INCHEIAT! Castigatorul este Cristina-Ioana Ardeleanu (Facebook). Vei primi un mesaj cu detaliile despre accesul la concert.

Citește în continuare