Skip to content

Light in Babylon, trupa rezidenta PLAI 2014

Light in Babylon, trupa rezidenta PLAI 2014, a fost descrisa de revista fRoots Magazine ca fiind o celebrare a traditiilor cosmopolite ale Istanbulului si ale comunitatii evreiesti, un alt exemplu de muzica minunata venit din spatiul est-mediteranean. Trupa a adus in lumea muzicala primul album in 2012, Life sometimes doesn\’t give you space.
 
 
Cei care acum formeaza inima trupei s-au intalnit in 2010, pe strazile din Istanbul. Michal Elia Kamal este cea care scrie versurile, muzica si aranjamentele sunt realizate de trioul care ii mai include, in afara lui Michal, pe Metehan Çifçi (santour) and Julien Demarque (chitara). Cei trei au mai coopotat doi muzicieni cu care performeaza acum: percutionistul Demir Assad si basistul Julien Demarque.
 
Ne-am intalnit pe strada, locul in care toata lumea se grabeste spre casa […] si nimeni nu mai zambeste. In momentul in care pui muzica pe strada, oamenii se opresc, asculta, plang, rad, danseaza. Daca pui orice fel de arta in viata de zi cu zi, aduci lumina, spun membrii trupei, intr-un interviu acordat Emahomagazine.com.
 

 
Light in Babylon isi continua calatoria, cu ajutorul fanilor, prin tari ca Elvetia, Germania, Turcia, Cipru, Franta, Ungaria, India, Grecia, Finlanda si, in septembrie, la Timisoara, in Romania.
 
Discografie Light In Babylon:
2012 – Life sometimes doesn\’t give you space
 
Abonamente:
  • Pana la 1 septembrie 2014, puteti achizitiona abonamente pentru festivalul PLAI la pretul de 90 de lei. Dupa aceasta data, pretul abonamentului va costa 110 lei. Abonamentele sunt valabile pentru toate cele 3 zile de festival si sunt disponibile in reteaua Eventim (online sau la magazinele Orange, Vodafone, Germanos si reteaua librariilor Carturesti).
  • Abonamentele cu acces in CAMPING au acelasi pret dar sunt limitate la 100 de locuri.
  • Pretul abonamentelor contine toate taxele, impozitele si comisioanele de distributie.
  • Pe langa abonamentul pre-sale, in reteaua Librariile Carturesti se poate achizitiona un pachet ce contine un abonament PLAI 2014 si un tricou in editie speciala.
MUZEUL SATULUI BANATEAN ARE CAPACITATE LIMITATA. Va rugam sa cumparati abonamentele din timp.
Detalii: www.plai.ro , http://www.facebook.com/PLAIFestival , www.twitter.com/PLAIFestival
 
In septembrie ne vedem la Timisoara!

Citește în continuare