Skip to content

Ivan & The Parazol – Together (imnul Sziget Festival 2014)

Cum fiecare eveniment mare are o melodie oficiala nici Sziget Festival nu putea sa se lase mai prejos asa ca piesa Together a trupei Ivan & The Parazol este imnul editiei de anul acesta a Sziget Festival.

In fiecare an organizatorii Sziget aleg o melodia a unei formatii unguresti pentru a fi imnul Sziget din anul respectiv, dupa cum zice si fondatorul Sziget Festival, Károly Gerendai: “Desi cantecele formatiilor internationale sunt mult mai cunoscute, in fiecare an alegem un cantec unguresc in in fiecare an ca imn.

Folosind acest cantec ca baza pentru campania internationala de promovare a festivalului cream posibilitatea pentru formatiile locale sa ajunga la un public mult mai larg.”

Ivan & The Parazol sunt o trupa de rock’n’roll formata in 2010 si incorporeaza in muzica sa influente din anii 60 si 70. Succesul pe plan local al formatiei a fost cununat in 2013 cu premiul MTV EMA Music Award in 2013 pentru Best Hungarian Act, iar cel de-al doilea album de studio al formatiei a devenit aproape instant numarul 1 in topurile Deezer si iTunes locale.

Editia de anul acesta a Sgizet Festival se anunta la fel de tare ca precedentele, dupa ce printre primele nume confirmate se numara Skrillex, London Grammar sau Macklemore & Ryan Lewis.

V-ati luat biletele pentru Sziget Festival?

 

Citește în continuare