Skip to content

Dreams come true @ Gradina OAR

Miercuri, 6 august, ora 21:00, la Grădina OAR, Maria Raducanu, Maxim Belciug şi NAVI îşi dau întâlnire într-un spaţiu în care puterea poveştilor va fi de netăguit.
 
Un concert extraordinar susținut de:
 
Maria Răducanu – una dintre cele mai speciale voci din lume – și Maxim Belciug, ghitaristul încântărilor. Cei doi vă invită la o seară de suflet, cu lacrimi dulci în murmur de ghitară, fior iberic și pesnii rusești, baroc italian suav, romanțe și cântece din vechiul București.
 
NAVI, cunoscută atât ca voce, cât şi ca bun compozitor, a lucrat în proiecte pentru artişti precum: Morandi, Hotel FM (Eurovision România 2011), Foişorul de Foc, Aurelian Temisan, Mike Thomas & Passione şi mulţi alţii.
 
Prin proiectul Invisible Us, jurnalistul Ioana Budeanu și fotograful Vlad Semen îşi propun să demonstreze că nimeni nu este invizibil.
Toţi avem ceva de spus. Noi avem dorinţa şi puterea necesare pentru a schimba ceva în lumea aceasta. Cu poveşti, reportaje, fotografii, video, dorinţe împlinite, încurajări şi zâmbete. Scopul nostru este să îi facem pe oameni să înţeleagă cât de simplu este să faci primul pas. 
 
Iar povestea noastră este despre vise împlinite.
Vino alături de noi la o petrecere de suflet, în care vei afla cum poţi schimba lumea cu un zâmbet.
Intrare 25 de lei (toate fondurile strânse vor contribui la îndeplinirea dorinţelor tinerilor din lumea întreagă).
Rezervări la : 021 650 2020
 
Va asteptam miercuri seara la concert!

Citește în continuare