Skip to content

Concurs!Castiga cinci invitatii la International Tattoo Convention!

Daca iti plac tatuajele si tot ce tine de zona de body transformation, International Tattoo Convention incepe la Bucuresti pe 10 octombrie, iar noi putem la bataie 5 invitati duble la eveniment.

Tatuaje, Piercing, Freak Show-uri, suspendari corporale, concerte si multe alte evenimente. Ai de ales intre 100 de artisti profesionisti participanti la cea de-a cincea editie a Conventiei de Tatuaje de la Bucuresti.

Vedetele conventiei, Gaby & Victor Peralta zboara din Argentina pentru a se intalni si a zdruncina cultural publicul conventiei de la Bucuresti. Din Venezuela revine Emilio Gonzalez, insotit de aceasta data de America Norono Orea, un model de frumusete feminina aflata in completarea celui mai excentric artist sculptor de trupuri umane, unul dintre putinii artisti din lumea modificarilor corporale neconventionale care a studiat medicina si a aplicat-o in arta. Pentru publicul major si tare de inima, invitatii vor organiza demonstratii si freak-show-uri impresionante, vor suspenda voluntari din public folosindu-se de pielea acestora si vor releva multe secrete bine pastrate din tainele antice, tribale.

In zilele noastre publicul conventiilor de tatuaje s-a diversificat, organizatorii s-au adaptat si au construit un program alternativ pe masura, cu proiectii de film si variate concerte, de la hip-hop cu Sisu, El Nino si invitatii lor, concerte de pian, si DJ set-uri dub, rock si pop. In premiera absoluta la Conventia de Tatuaje, in acest an vor promova Romanian Folk Dances, o abordare ceruta de artistii straini invitati. Nu va lipsi din program incendiarul show erotic marca Kennya & Jessica si activarea Comunitatii Barbosilor si Mustaciosilor din Romania printr-un concurs tematic. Fetele curajoase sunt asteptate pe facebook pentru a se inscrie in preselectia Miss Tattoo Convention Bucharest 2014.

Daca vreti sa ajungeti la International Tattoo Convention tot ce trebuie sa faceti e sa lasati un comentariu mai jos in care sa ne spuneti ce tatuaj v-ati face. Concursul incepe astazi si se incheie joi, 9 octombrie. Castigatorii vor afla detaliile pe mail, asa ca lasati o adresa de mail pe care o verificati des.

 UPDATE: Castigatorii sunt Bogdan (nr 7), Andreea A, Tudor Ancu, Dorian CIak si Dexter. Detaliile le aveti pe mail.  

Citește în continuare