Skip to content

Castiga trei invitatii duble la KOBAYASHI!

DJ Kobayashi vine sambata seara la Colectiv si daca vreti sa va distrati alaturi de DJ-ul englez, Matze, Intrinsec si Leo, va oferim 3 invitatii duble!

DJ KOBAYASHI, rezident BalkanBeats Londra, duce muzica balcanica la un cu totul alt nivel, combinand genul cu fine infuzii de Electro, Swing, Rythm and Blues, Oldies si alte vibratii care condimenteaza stilul sau muzical. Este unul dintre cei mai populari DJ ai momentului in Londra. Printre localurile unde mai rezideaza se numara si Twisted Gipsy, Magic Garden, Stranger the Paradise, Magic Theater si Passing Clouds. Este membru al binecunoscutului grup GIPSY HILL si colaboreaza cu artisti mari precum Balkan Beat Box sau Al Jawala.

Muzica Matze inseamna sa treci, dupa chef, prin electronic spre experimental eclectic condimentat cu voci și atmosfere romanesti din sfarsitul secolului trecut si inceputul mileniului. Incerc sa imbrac electronic subiecte din social si politic, care de obicei te fac sa schimbi postul, sa combin electronic experimental cu folclor romanesc pur și virgin. Matze debutează la Radio Nova 22 (Bucuresti). Unul dintre colaboratorii de lungă durata este DJ Vasile. Lucreaza o perioada la Europa Libera. A format proiectul NSK (cu Electric Brother si DJ Vasile) si este co-fondatorul grupului Blanoz Distruzos. Este membru al proiectului muzical “Aievea” (modern jazz si groove) premiat ca “Cel mai bun band de jazz in 2002″.

Iesit recent din undergroundul muzicii electronice romanesti, Intrinsec e un hibrid muzical prin excelenta, o forma fluida care orbiteaza intre breaks, dub, chillout, techno si rock alternativ, totul interpretat live cu ajutorul unui setup eclectic de instrumente digitale si clasice. Printre colaborarile notabile ale proiectului se numara albumul de studio Intrinsec Gladness, conceput si realizat impreuna cu producatorul britanic Gladbeast in 2013 si aparitia pe albumul Dvorak Remixed produs de Institului Ceh din Bucuresti.

Leo este gazda serilor RE:ACTIV de la Colectiv, oaza muzicala cu responsabilitate estetica. Indragit pentru colajele sale muzicale, Leo da drumul alternativului din lesa si il lasa sa dicteze, asa cum este corect, petreceri cu gust si bun simt muzical.

Daca vreti sa ajungeti la party, tot ce trebuie sa faceti e sa lasati un comentariu mai jos in care sa ne spuneti de ce vrei sambata in Colectiv. Concursul incepe astazi si se incheie vineri, 10 octombrie. Castigatorii vor primi detaliile pe mail, asa ca lasati o adresa de mail pe care o verificati des. 

Hai la party! 

Citește în continuare