Skip to content

Postcard cu Claudiu Revnic si Mihai Dinu

 Miercuri, 15 octombrie, Question Mark te invita la o noua editie de Postcard cu Claudiu Revnic. Invitatul serii este Mihai Dinu (eclectic.fm).

O incursiune personala in ceea ce inspira arta si viata. De doua ori pe luna, artisti din spectre diferite vin sa-si impartaseasca playlist-ul pe care il au drag la suflet.
 
Scenarist de Banda Desenata si jurnalist, Claudiu Revnic este gazda Postcard si are o serie de obsesii muzicale care i-au format si deformat modul in care scrie si vede viata. Playlist-ul sau este ghidat de pasiunea pentru post-punk si soul dar si fetisuri muzicale obscure (electro-pop iugoslav anyone?).
 
Unul dintre dinozaurii fm-ului, pe care l-a cunoscut la scurt timp dupa revolutie. Mihai Dinu (eclecticfm.ro) a imprimat directii distincte catorva radiouri fm (RFI, Total, Gold FM, Guerrilla) pana cand s-a decis sa evadeze in online. Este pasionat de tot ceea ce are suflu rock si beat electro.
 
Va asteptam in Question Mark!

Citește în continuare

Inregistrat in Romania #3

Intr-o fosta fabrica de tenisi, unde prin efort si dedicare a rasarit cel mai proaspat club de pe harta bucuresteana, se aduna cele mai indragite nume din muzica electronica romaneasca,…

Citeste mai mult