Skip to content

Heroes Halloween Party in El Grande Comandante

Te asteptam joi, 30 octombrie, in El Grande Comandante , incepand cu ora 21:00, sa iei parte la o petrecere speciala.

Adevartii eroi au parte de cea mai mare petrecere caritabila de Halloween!

Heroes Halloween Party va aduce intr-un singur loc eroi si eroine ce vor avea ocazia sa sarbatoreasca o seara de neuitat, o seara in care binele invinge spiritele malefice.

Dress code: Hero Costume. Toti banii stransi de pe biletele de intrare vor fi folositi pentru sustinerea si dezvoltarea continua a programului Exista un erou in fiecare dintre voi. Biletul este 20 de lei si achizitionarea acestuia se face de pe str. Mihai Eminescu, nr 226, parter, iar in seara evenimentului biletele pot fi cumparate din El Grande Comandante (str. Viitorului, nr 26). Pentru rezervari si informatii, sunati la 0741 141 079.

Programul Exista un erou in fiecare dintre voi are ca scop reducerea timpului de ajungere la urgențe de grad 0 și 1 din locuri publice la mai puțin de 5 minute, prin alertarea persoanelor laice instruite de Societatea de Salvare Bucuresti in tehnici de prim ajutor, atunci cand acestea se afla aproape de victima. Desi o inima poate fi repornita si dupa 30 de minute de stop cardio-respirator, leziunile la nivel cerebral sunt ireversibile. Prin acest proiect, voluntarii inscrisi in program care se afla pe o distanta de maxim 1000 de m de victima sunt alertati imediat ce se irnegistreaza apelul 112 si ajung in maxim 5 minute pentru a acorda primul ajutor. Mai multe detalii despre program gasiti pe www.existaunerou.ro.

Citește în continuare

Freestay canta in Tribute

Weekend-ul se încheie cu un nou concert desăvârșit FreeStay, așa cum și-au obișnuit fanii. Florin Ristei, împreună cu band-ul său, se întorc pentru a petrece în stilul original TRIBUTE, interpretând…

Citeste mai mult