Skip to content

Sute de suflete libere danseaza in ploaie la Rain Boogie in noiembrie

In toiul sezonului rece dam startul la cea mai vesela petrecere varatica. Pe 21 noiembrie, la Atelierul de Productie, te provocam sa dansezi intr-o ploaie calda de vara, alaturi de alte multe sute de spirite libere, intr-un decor pe masura!

Pregatim setting-ul perfect pentru aceasta experienta, antrenand la gimnastica creativa o intreaga echipa de artisti si tehnicieni. Efecte de sunet si lumini, nori sculpturali de dimensiuni fabuloase, instalatii complexe de ploaie integrate intr-un design impresionant, dj set-uri special pregatite pentru tine cu „muzica ce te face sa dansezi in ploaie” si live act-uri pe care stim ca le astepti, bauturi cu iz de vacanta si un make-up corner unde profesionisti sunt la dispozitia ta sa iti realizeze un machiaj waterproof ca la carte, sunt o parte din ce te asteapta la Rain Boogie. N-o sa lipseasca nici curcubeul de la final.

Sincronizam atmosfera cu ritmul tau, oferind publicului in incinta evenimentului atat zone de zbenguiala intensa, cat si spatii de relaxare protejate de ploaie de unde sa poti urmari singur spectacolul. Tot pentru comfortul tau, spatiul este controlat termic si la eveniment gasesti si: o garderoba unde iti poti lasa lucrurile pe care le vrei protejate de ploaie, uscatoare de par, cabine de schimb si alte cele necesare.

In curand se va anunta si line-up-ul si toate detaliile despre acces la eveniment. Intre timp, ne adunam aici: https://www.facebook.com/events/484686648341222/

Citește în continuare

Tibi Scobiola Band @ Tribute

Un nume pe care-l asociem instantaneu cu Vocea Romaniei sau Eurovision, Tibi Scobiola Band se intoarce pe scena TRIBUTE sambata, 25 octombrie. Una dintre cele mai iubite trupe ale publicului…

Citeste mai mult