Skip to content

Concert Sebastian Spanache Trio si lansare DVD „Live on the Eiffel Bridge”

Sebastian Spanache Trio anunta un nou release! Cu doua albume la activ, HUMANIZED in 2013 si A Pasha’s Abstinence in 2014, trioul de jazz modern/contemporan anunta data lansarii primului material video, acesta fiind lansat pe suport DVD, numit Live on the ‘Eiffel’ Bridge”.

Incepand cu data de 10 noiembrie, acesta va putea fi vizualizat integral si gratuit pe websiteul oficial al trupei.

De asemenea, evenimentul va fi sarbatorit printr-un concert la Electric Theatre in Timisoara (str. Arges, nr 18), pretul unui bilet este de 30 lei, DVD-ul fiind inclus in pret. Locurile sunt limitate. Concertul este programat sa inceapa la ora 20:00, open doors la 19:30, duminica, in data de 9 noiembrie 2014.

Live on the Eiffel Bridge a fost filmat in timpul concertului de lansare al albumului A Pasha’s Abstinence, din data de 25 Aprilie 2014, fiind primul concert amplificat cu sistem silent (pe principiul silent disco) in Romania, eveniment realizat cu sprijinul Plai, Music Service, HDV Studio, Becherovka, Silent Dance si PR Beta Agency intr-o locatie inedita, pe Podul Eiffel din Timisoara.

Din 2011 pana acum, Sebastian Spanache Trio a avut o activitate concertistica intensa, atat pe plan national cat si international, cu participari in cadrul unor festivaluri importante, din care amintim: JazzTM, GreenHours JazzFest, Arcub Jazz&More, Mupa Budapest Jazz, DixieJazz Fest Bulgaria si altele, impartind scena cu artisti de talie mondiala, cum ar fi Richard Bona, Hidden Orchestra, Adam Bałdych Imaginary Quartet sau Robert Mitchell’s Panacea. De asemenea, in 2013, trioul a plecat in turneu european cu concerte in Polonia, Ungaria, Slovacia, Croatia si Serbia. La sfarsitul anului 2013, Sebastian Spanache Trio a castigat premiul cel mare, la prima editie a Festivalului/Concurs Johnny Raducanu din Braila, Trofeul Johnny Raducanu. Trio-ul are la activ doua albume lansate oficial, HUMANIZED in 2013 si A Pasha’s Abstinence in 2014, cel din urma fiind nominalizat la categoria Best Album la Premiile Revistei Sunete.

Sebastian Spanache Trio a luat nastere in a doua jumatate a anului 2011 si este format din Sebastian Spanache (pian, rhodes, wurlitzer), Csaba Santa (contrabas, chitara bas) si Radu Pieloiu (tobe, percutie). Pentru mai multe detalii despre activitatea trioului pana in prezent, va invitam sa vizitati siteul oficial, sau pagina de facebook.

Website: – http://www.sebastianspanachetrio.com

Facebook: – https://www.facebook.com/SebastianSpanacheTrio

Citește în continuare